Roland Krämer (altviool) en leden van het Concertgebouworkest spelen Haydn en Hummel

Op zondagmiddag 16 juni om 15 uur spelen Roland Krämer (altviool) plus andere leden van het Concertgebouworkest Joseph Haydn’s (1732-1809) Streichquartett Op. 76 Nr. 4 en Johann Nepomuk Hummel (1778-1837) Het Klarinettenquartett.

Macbeth, Opera van Guisseppe Verdi door Opera Festa

Opera Festa presenteert: De opera Macbeth van Guiseppe Verdi.

Op 12 en 13 juli 2024 is de historische Marekerk in Leiden het decor voor de opera Macbeth van Verdi. In dit bijzondere project werken, onder leiding van dirigent Wim Dijkstra, internationale solisten en musici samen met de enthousiaste zangers van het Leidse Festa Operakoor.

De opera is gebaseerd op het...

Shaye Zadravec, featuring Tim Leacock en Bart de Win

  • Grand Café de Waker, Markt 6, Maassluis, georganiseerd door The Lock Keepers
  • Maassluis
  • Datum:
    • vrijdag 31 mei, 2024

Haar sterkste wapen is haar stem. De Canadese muzikante is nog jong, maar klinkt als een ervaren countryzangeres die nog één keer terugkijkt op haar leven. Voor dit bijzondere concert wordt Shaye begeleid door haar vaste gitarist Tim Leacock en als toetsenist niemand minder dan Bart de Win

Concert: Requiem van Rutter & andere troostrijke muziek

We gaan alweer ons 41e bestaansjaar in en geven op zondag 9 juni 2024 een concert dat in het teken staat van licht en hoop. We treden die dag om 15:00 uur op in de Nicolaïkerk aan het Nicolaaskerkhof 8, 3512 XC Utrecht.

Met het Requiem van John Rutter (geb. 24.9.1945) hebben we gekozen voor een ‘lichte’ mis. Dit requiem is vol hoop en troost gecomponeerd. Het verstilde ‘The Lord is...

Tips archief » Abonneren op muziekladder RSS