Concert van Dark Rosie in Cultuurkerkje Oudesluis

Op zaterdag 25 januari 2020 treedt Dark Rosie op in het Cultuurkerkje in Oudesluis. Met hun 'nederchansons' raken ze een snaar die bij vele mensen resoneert. Dark Rosie maakt akoestische muziek met een rijk palet aan instrumenten. Accordeon en gitaar klinken, maar ook mandoline, bouzouki, steelguitar en contrabas. En zo wordt het leven bezongen in vele klankkleuren. Voor meer informatie, audio...

Spaans gipsyconcert / Monica Coronado & Manito

Op zaterdagavond 8 februari a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concert geven in het Schillertheater Minrebroederstraat 11 te Utrecht. Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.
Monica krijgt met haar charisma...

Spaans gipsyconcert / Monica Coronado & Manito

Op zondag 16 februari a.s. gaan zangeres Monica Coronado (Barcelona) en gipsyflamenco gitarist Manito optreden in Teatro Munganga Schinkelhavenstaart 27 hs te Amsterdam. Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.
Bij de concerten krijgt Monica met haar charisma het publiek snel op het puntje van...

Tips archief » Abonneren op muziekladder RSS