Space of Variations / Q-Factory Amsterdam

Afgelopen november stond Space Of Variations nog in het voorprogramma van Jinjer. Ze rockten in een afgeladen Q-Factory. Op 19 september doen ze dat nog even over met een gloednieuw album op zak als headliner van een intieme keldershow!

Space of Variations heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als een van de meest imposante underground modern metalbands van Ukraine. Ze zijn...

The Three Degrees / Q-Factory Amsterdam

Prachtige glitterjurken, soulvolle stemmen en fenomenale live-shows;The Three Degrees natuurlijk! Met hun onbetwiste schoonheid, vocale hoogstandjes en wervelende choreografie staan de drie souldiva’s op vrijdag 18 september in Q-Factory.

De drie dames in originele bezetting touren onophoudelijk al meer dan 30 jaar lang en nog steeds zetten ze prachtige live-shows neer. De naam The...

Pestilence / Q-Factory Amsterdam

De genre-tartende en progressieve deathmetalband Pestilence is na ruim 30 jaar nog steeds springlevend. Onder leiding van Patrick Mameli ontwikkelde het geluid van de band zich van energieke trash tot innovatieve deathmetal, die nog steeds wereldwijd gerespecteerd wordt.

Albums als “Consuming Impulse” en "Testimony Of The Ancients” worden als klassiekers in het genre beschouwd en...

Tips archief » Abonneren op muziekladder RSS