The B.B. King Blues band

B.B. King wordt door velen beschouwd als één van de grootste bluesartiesten aller tijden. Meer dan een halve eeuw lang bepaalden B.B. King en B.B. King's band de blues voor de wereld, met klassiekers als "The Thrill Is Gone", "Every Day I Have The Blues", "How Blues Can You Get', 'Guess Who' en 'Why I Sing The Blues'.

B.B. King is al weer ruim zes jaar niet meer onder ons, maar zijn...

Rats on Rafts

De Rotterdammers van Rats on Rafts brachten al in januari 2021 hun nieuwste album ‘Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths’ uit, maar door alle maatregelen was het nog niet eerder mogelijk om met dit album een berzoek te brengen aan de Nederlandse podia. Gelukkig komt daar nu verandering in!

Waar het pakkende new wave debuut album The Moon Is Big in 2011 in...

NH Café: Leonard Ford & Friends

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de nieuwe vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie.

Leonard Ford is weer terug van zijn reis door Ierland en Schotland, waar hij volop in de traditioneel Iers & Schotse muziek is gedoken om inspiratie op te doen voor z’n...

Celine Cairo

Celine Cairo gooide hogen ogen met haar sterke debuutalbum Free Fall in 2017, waarna ze 3 jaar tussen Amsterdam en Londen werkte aan nieuwe songs voor de opvolger.

Met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, Haevn), de Duitse producer Benjamin Rheinlander en haar vaste band nam ze afgelopen jaar het nieuwe album Overflow op, dat op 27 augustus verschijnt. Het resultaat is een sterk...

Tips archive » Subscribe to muziekladder RSS