Helemaal (gek op) Bach concertserie

Wie is er nu niet 'helemaal gek op Bach'? Misschien wel de grootste componist uit de geschiedenis heeft meer dan 1000 prachtige werken geschreven, waarvan de 6 cellosuites bekend en door velen geliefd zijn.

In samenwerking met de Stichting Meer Bach presenteert celliste Jobine Siekman in 3 concerten de complete cyclus van J. S. Bach's cellosuites. Daarnaast speelt Robert Koolstra...

Capital33 presenteert haar eerste EP!

Echte PopRock fans kunnen binenkort weer genieten in de BuitenSociciteit van De Hanzehof in Zutphen. Op 21 oktober gaat de Tondense band Capital33 optreden en hun eerste EP presenteren. Deze ambitieuze band maakt unieke muziek waarmee het vele fans wil gaan bereiken. Als teaser is hun eerste nummer "Blame' al erg goed ontvangen en te beluisteren op Spotify.

De vier bandleden kennen...

Project Manager + Killed by Martians

Projectmanager houdt van catchy popdeunen en gitaarbands. Inspiratie putten ze uit ruim vijftig jaar popmuziek, ongeacht de huidskleur van de uitvoerenden. Ze streven naar ‘wegwerpliedjes met eeuwigheidswaarde’, zoals een radiomaker ooit opmerkte over de hemelse pop van the Ronettes en the Shangri-La’s. Daarom heeft Projectmanager vier zangers.

Bassist Dirk Timmers en gitarist Edwin...

Tips archief » Abonneren op muziekladder RSS