Die Zauberflöte

Dutch National Opera Academy & Residentie Orkest presenteert:

Wolfgang Amadeus Mozart - Die Zauberflöte
Een Duitse opera in twee aktes
Libretto: Emmanuel Schikaneder

Creatief team:
Patrick Lange - muzikale leiding
Gabriele Rech - regie
Nicola Reichert - decor- en kostuumontwerp
Tim van ‘t Hof - lichtontwerp

Over de...

The B.B. King Blues band

B.B. King wordt door velen beschouwd als één van de grootste bluesartiesten aller tijden. Meer dan een halve eeuw lang bepaalden B.B. King en B.B. King's band de blues voor de wereld, met klassiekers als "The Thrill Is Gone", "Every Day I Have The Blues", "How Blues Can You Get', 'Guess Who' en 'Why I Sing The Blues'.

B.B. King is al weer ruim zes jaar niet meer onder ons, maar zijn...

Rats on Rafts

De Rotterdammers van Rats on Rafts brachten al in januari 2021 hun nieuwste album ‘Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths’ uit, maar door alle maatregelen was het nog niet eerder mogelijk om met dit album een berzoek te brengen aan de Nederlandse podia. Gelukkig komt daar nu verandering in!

Waar het pakkende new wave debuut album The Moon Is Big in 2011 in...

NH Café: Leonard Ford & Friends

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de nieuwe vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie.

Leonard Ford is weer terug van zijn reis door Ierland en Schotland, waar hij volop in de traditioneel Iers & Schotse muziek is gedoken om inspiratie op te doen voor z’n...

Tips archive » Subscribe to muziekladder RSS