Tips gepubliceerd in november 2022

Tips toevoegen »

Livestream van het TASC leerorkest op tv.roctilburg.nl

  • Theaterzaal van ROC - Kunst, Cultuur en Media
  • Tilburg
  • Datum:
    • dinsdag 6 december, 2022

De Troisième Age Social Club, kortweg TASC, haalt met een nieuw concept muzikaal talent bij 50/60+ers naar boven. Het concept is ontwikkeld door Bas Cooymans en Lisette Elbers van de European Jazz Movement.

Op 6 december speelt het TASC leerorkest vanaf 19.30 u. in de theaterzaal van het ROC, Kunst, Cultuur en Media in Tilburg. Het repertoire bestaat uit eigen composities van...

Joost Spijkers - Hotel Spijkers

Welkom. Hier, in Hotel Spijkers, ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Hier hoeft een mens nooit meer alleen te zijn. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren.

Waylon - Gewoon Willem

Een theatershow die de muziek eert die hem gered heeft van het leven. Van Robert Long tot Andre Hazes, alle grote Nederlandstalige zangers van de afgelopen 75 jaar komen voorbij. Hun schatkamers aan repertoire verrijkt met mooie eigen liedjes brengt hij ten gehore tijdens zijn theatershow. Een koninklijke naam verdient een groot podium: Gewoon Willem! Niets meer maar zeker niets minder.

The Royal Dutch Scam - Things About Sting

Deze muzikale theatershow is geformeerd rond leadzanger en saxofonist Lo van Gorp, één van de allerbeste Nederlandse sessiemuzikanten. Na al eerder zeer succesvol het repertoire van Steely Dan naar de theaters te hebben gebracht, gaan Lo van Gorp en zijn band The Royal Dutch Scam zich nu wagen aan het repertoire van Sting en The Police met oog voor detail.

HAEVN In Concert

Met hun eigenzinnige en filmische dreampop veroverde HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na vijf jaar van grote uitverkochte clubtours vinden de mannen het tijd voor een nieuw avontuur: een theatertour, waarin songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen hun dromerige muziek terugbrengen naar de basis en op de meest intieme manier ten gehore brengen.

Nico Dijkshoorn & The Hank Five - Dijkshoorn Durft

In zijn nieuwe theatershow Dijkshoorn Durft gaat Nico op zoek naar alles wat hem gelukkig maakt. Een flard J.J. Cale uit het openstaande raam van die hele lieve buurvrouw. Een linkerschoen langs de snelweg en dat je een kilometer verder de rechter ziet liggen. Die ene zin van Bob Dylan. Twee stokstaartjes. Een juichende recensie uit 1958.

Tania Kross - Van Curacao tot Concertgebouw

Om haar eerste kwarteeuw als zangeres te vieren, zal Tania Kross samen met haar twee muzikale vrienden een reeks van exclusieve jubileumrecitals geven. Tania met vleugels! Een intiem concert met aandacht voor de muzikale hoogtepunten in haar carrière en voor haar eiland Curaçao.

Michelle David & The True Tones

In de nieuwe theatershow van Michelle David & The True-Tones wordt je meegenomen op een muzikale ontdekkingstocht vanuit verschillende invloeden. Ze hebben het verlangen om mensen de ware boodschap van muziek te brengen namelijk; liefde, eenheid en samenhang.

Flip Noorman Zingt Tom Waits

Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk Cohen te zijn; in dit programma doet hij er nog een schepje bovenop en zal alles in het Nederlands te horen zijn.

Pagina's