Evenementen en artiesten aanraden

Artiest of band promoten

Afbeelding moet in jpg, gif of png formaat worden ge-upload

Uw tips verschijnen op deze pagina en na controle ook in de Muziekladder agenda.

Recente tips:

Walter Rootsie and his Blue Connection

 • Feest en Muziek podium Engelstede

  Woldjerspoorweg 5 9723 ER Engelbert

 • Engelbert
 • Datum:
  • zondag 8 oktober, 2023

Walter Rootsie and his Blue Connection is een unieke en gerenomeerde Americana band uit Finland. Ze brengen gevarieerde en originele nummers in diverse muziekstijlen ter gehore. Voor ieder wat wils. Aanrader voor de muziekliefhebber. info@engelstede.nl

Najaarsconcert Vocaal Ensemble Rijssen Cantates Bach Buxtehude Kuhnau

Zoals ieder najaar geeft het Vocaal Ensemble Rijssen ook dit jaar een najaarsconcert.
Dit concert vindt plaats in de prachtige Gudulakerk in Lochem.
De geweldige akoestiek in deze kerk leent zich uitstekend voor de koormuziek van barokcomponisten als Buxtehude, Bach en Kuhnau.
Ook The Utrecht Company of Music, het orkest dat VER al jaren begeleidt op historische instrumenten...

Najaarsconcert 'Glorie aan God' t.b.v. MAF Flying for Life

Najaarsconcert door Cantate Deo in de Bethelkerk in Lunteren

Op D.V. zaterdag 4 november 2023 geeft het Christelijk Gemengd koor Cantate Deo uit Amersfoort o.l.v. haar dirigent Mark Brandwijk een Najaarsconcert t.b.v. MAF Flying for Life, in de Bethelkerk in Lunteren. Het thema van dit concert is ‘Glorie aan God’.

Aan dit concert werken ook mee: Christelijk Jongerenkoor...

Acoustic Night @ Torenlaan Theater

Drie bands uit de regio met oud, nieuw, bekend en onbekend werk. Leun lekker achterover in je stoel, drankje erbij en laat je meeslepen door de afwisselende songs.

20.00 uur: B-sides Deze vijfkoppige groep uit Zeist speelt bekende en minder bekende meerstemmige pop, soft-rock en folk nummers. Luister naar . (semi-)akoestische nummers van De Dijk, Venice, Indigo Girls, Amy McDonald...

COMO MÚSICA DEL CIELO — Een hemels elixir van ALON SARIEL (mandoline) & BART STOUTEN (presentator en dichter)

ALON SARIEL (Israël), één van ’s werelds meest virtuoze mandoline spelers, is samen met niemand minder dan BART STOUTEN op zondag 8 oktober om 16u30 te gast in de Kerk te Middelburg (Maldegem, BE). Ze schenken u een hemels elixir van troost en vreugde! Als solist, kamermusicus en artistiek leider gaf Alon al meer dan 1000 concerten in 35 landen. Met zijn album "Telemandolin" (Berlin Classics) is...

Concert Beiaard en Accordeon - Rosemarie Seuntiens & Dominique Paats

 • Torenpleinkerk, Schoolstraat 4, 3451AA Vleuten
 • De Meern
 • Datum:
  • zondag 24 september, 2023

Op zoek naar een muzikale uitdaging met als doel de klokken te promoten kwam Rosemarie Seuntiens op het idee de samenwerking aan te gaan met accordeonist Dominique Paats uit Maastricht. Samen ontwikkelden ze het concert ‘Les Cloches
avec L’accordeon’ met afwisselende sfeervolle Franse muziek zoals: Sous le ciel de Paris Indifference en le Printemps.
Hoog vanuit de toren zal de klank...

Op weg naar Mozart

In dit concert staat Wolfgang Amadeus Mozart centraal. Maar ook de generatie voor Mozart schreef ontzettend spannende en originele muziek. Met name de zonen van Johann Sebastian Bach waren grootheden in de 18e eeuw en hadden veel invloed op Mozart. Deze verbindingen zijn te horen in een sprankelend en virtuoos programma, gespeeld door leden van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Benefietconcert voor Oekraïne zaterdag 28 oktober 20.00 uur Xaveriuskerk Orkestvereniging Amersfoort

Benefietconcert voor Oekraïne zaterdag 28 oktober 20.00 uur Xaveriuskerk
Orkestvereniging Amersfoort

Beethoven - Ouverture Die Weihe des Hauses
Berwald - Sinfonie Singulière
Liederen van Dvorák, Lehár, Mozart, Bizet, Caccini, Oekraïens volkslied
Tetiana Yefimenko, sopraan
Volodymyr Yefimenko, bariton
Dirigent: Hendrik Jan Brethouwer

...

Johnny Jewel

Een van de iconen van de Amerikaanse synth- en electropop, mede-verantwoordelijk voor de sound van ‘Twin Peaks’ en ‘Drive’, komt op 8 november 2023 naar Amsterdam voor een exclusieve solo show op een unieke locatie.

Johnny Jewel is een echte creatieve duizendpoot. De Amerikaanse multi-instrumentalist is het muzikale brein achter zowel Chromatics als Glass Candy, de sterke man achter...

Bach! Orgel: Simon Bouma, Cello: Judith Oost

 • Dorpskerk Grijpskerk, Kerkplein 11, 9843 HB, Grijpskerk
 • Grijpskerk
 • Datum:
  • zondag 1 oktober, 2023

BACH! concert cello en orgel
Orgel: Simon Bouma
Cello: Judith Oost

Het in Friesland gevestigde duo Judith Oost en Simon Bouma heeft het doel om de orgels in de Noordelijke Provincies op een verfrissende manier onder de aandacht te brengen.
Simon en Judith doen dit in de uiterst zeldzame combinatie van cello en orgel. De concerten hebben vernieuwende vormen en...

Rondje Limburg / Popkoor Thirdwing

Een spetterende uitvoering door drie regionale popkoren, dit keer georganiseerd door popkoor Thirdwing. De koren Reconnected en 4Tune zijn onze partner koren.

De entree is kostenloos. Wel vragen wij een vrije gave waarmee u de diverse verenigingen ondersteunt, zodat we deze vorm van cultuur ook in de toekomst in stand kunnen houden.

Kom ook op zaterdag 7 oktober 2023....

Academy of Vocal Arts – Who’s afraid of Duruflé? Concert

NL
KLASSIEKE MUZIEK
Academy of Vocal Arts – Who’s afraid of Duruflé? Concert
Zaterdag 11 november, 15:30 – 16:30 uur
Nieuwe Badkapel, Nieuwe Parklaan 90

Des Prez – Ave Maria
Gibbons – Almighty and everlasting God
Kodály – Ave Maria
Biebl – Ave Maria
Bikkembergs – Mein Herz ist trocken
Duruflé – Requiem

Meer over de...

MORTIFERO: live bij opening expositie Kris Molema @ Y2 Groningen

Op zondag 24 september treedt MORTIFERO op bij de opening van de expositie van Kris Molema in Y2.
De deuren gaan open om 20 u.
Entree is € 5,=

MORTIFERO speelt alleen op 24/9 maar het werk van Kris Molema is daarna nog te zien op woensdag 27/9, donderdag 28/9 en vrijdag 29/9, steeds van 14-17 u.

Op de site van van-records staat het volgende:
“...

Fluitmuziek over Vogels in de Domkerk

Op zaterdagavond 16 september presenteert Martine Mussies in de historische Domkerk een nieuw repertoire van fluitmuziek rondom vogels. Dit evenement maakt deel uit van de serie "Night of Light," waarbij elke derde zaterdagavond van de maand honderden mensen samenkomen in de kerk om een kaarsje aan te steken en te genieten van de sfeer.

Van de nachtegaal tot de koekoek,...

Amanda Strydom

Amanda Strydom, doyenne van het Zuid-Afrikaanse luisterlied, keert na tien jaar terug naar haar geliefde Nederland. In deze voorstelling verweeft Strydom haar liedjes met poëzie. Ze zingt over het leven in al zijn facetten, de planeet, en de liefde. Ze brengt licht, en kijkt diep in de menselijke psyche. Strydom wordt bij haar eigen liedjes, alsook die van Johannes Kerkorrel en Koos du Plessis,...

LIVE AT OUR PLACE: RVILLA MET A DRAGON + SING THE BODY ELECTRONIC

For the November edition of Live at Our Place, we offer some funky Hip Hop music with Rvilla Met A Dragon and ambient/electro landscapes with Sing the Body Electronic.

Live at our Place is a series of monthly intimate concerts by Treehouse NDSM’s musicians-in-residence. Our industrial Pavilion building will be turned into the musicians’ own living room, tuned each time to their own...

LIVE AT OUR PLACE: SARAH BLAKE + LORENZO SERVALI GROUP

For the first Autumn concert, Live at Our Place brings Sarah Blake and Lorenzo Servali Group for a jazzy evening with two different musical vibes.

Live at our Place is a series of monthly intimate concerts by Treehouse NDSM’s musicians-in-residence. Our industrial Pavilion building will be turned into the musicians’ own living room, tuned each time to their own particular style and...

LIVE AT OUR PLACE: HOLYSLOOT + SPILL GOLD

Live at Our Place presents an evening of indie and electro pop music with performances by psychedelic duo Spill Gold and dreamy trio Holysloot.

Live at our Place is a series of monthly intimate concerts by Treehouse NDSM’s musicians-in-residence. Our industrial Pavilion building will be turned into the musicians’ own living room, tuned each time to their own particular style and vibe...

Gerry Colvin &Band in de Lantaern

De folk-poplegende Gerry Colvin is een van de meest aandoenlijke en energieke muzikanten ter wereld. De multi-getalenteerde singer-songwriter speelt alleen eigen werk en combineert pakkende melodieën met doordachte teksten. Over liefde, samenleving, angst, maar ook zijn liefde voor Johnny Cash. Een combinatie van Frank Sinatra, Lee Evans en Man in Black.

Gerry was in de jaren ‘80...

JBB Countryband bij de Lantaern

Dit trio rond gitaarvirtuoos Johnny Bernhard is de perfecte band voor country-feesten of andere evenementen in Amerikaanse stijl. Maar eigenlijk kan de band overal uit de voeten waar muziekliefhebbers komen; zoals clubs, muziekcafés, buitenpodia. 
Johnny Bernhard Band 
JBB Countryband bestaat uit Johnny Bernhard (gitaar & zang), Willem van Keulen (basgitaar & leadzang) en Ed...

Festival Buluşma

Neem tijdens Festival Buluşma een duik in Turkse cultuur! Concerten, workshops, film en meer: Buluşma is een groot feest.

Geniet van optredens van geweldige artiesten zoals Ezgi Köroğlu, Duygu Alkan, Eudora Quartet, Emine Bostancı en het Rotterdam Bizden Sesler Koor begeleid door traditionele muzikanten, en doe mee met workshops meze, volksdans en keramiek. De kids worden zeker niet...

Klassiek concert Symfonieorkest Sjosjanim

Programma:
- Ouverture Die Hebriden - Mendelssohn
- Vioolconcert no. 3 - Saint-Saëns (soliste: Iris van Nuland)
- Symfonie no. 1 - Beethoven

Het concert staat onder leiding van dirigent Gerben Budding. Toegangsprijs kinderen €6, volwassenen €16. Kaarten zijn zowel in de voorverkoop als aan de deur verkrijgbaar.

Klassiek concert Symfonieorkest Sjosjanim

Programma:
- Ouverture Die Hebriden - Mendelssohn
- Vioolconcert no. 3 - Saint-Saëns (soliste: Iris van Nuland)
- Symfonie no. 1 - Beethoven

Het concert staat onder leiding van dirigent Gerben Budding. Toegangsprijs kinderen €6, volwassenen €16. Kaarten zijn zowel in de voorverkoop als aan de deur verkrijgbaar.

Gallery Sessions | Eliën and Endring

For the last edition of the Gallery Sessions this year, we are happy to present you Eliën and Endring as the artists performing this set on September 28th.
Eliën is an alternative pop singer-songwriter and Endring is the new musical obsession of Gerwin Weidenaar en Diederick Brandsma. Come and enjoy these concerts in our cozy living room setting and feel like you’re home.

Let...

Harmonie Arti speelt in Leiden

Zaterdag 9 september geeft Harmonie Arti Alphen twee concerten in Leiden. De muziekvereniging bestaat 115 jaar en besloot daarom op Open Monumentendag het historische centrum van Leiden op te zoeken. Om 12.00 uur speelt Arti op de Beestenmarkt, en om 15.00 uur in de Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden aan het Rapenburg. Beide concerten zijn gratis toegankelijk. Het programma gaat van film...

Blueslines

Blueslines, een zeven-koppige formatie met twee zangeressen uit het Noorden. Groningen, Drenthe en de blues zijn al vele jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Blueslines zet deze traditie voort en speelt vele aansprekende covers van blues en bluesrock uit binnen- en buitenland zoals nummers van BB King, Bernard Allison, Beth Hart en Eric Clapton. Ook wordt in een afwisselend programma...

Sugar Mama

Sugar Mama spelen sinds ’86 hun eigen soort blues, boogie, rock’n roll en aanverwante roots muziek. Op festivals (Oerol, Giethoorn en vele andere) en in talloze kroegen in binnen als buitenland, op radio en TV. Als een echte liveband gewend aan lange nachten hebben zij voldoende covers achter de hand. Hun ware passie ligt echter bij het bewerken van oude, vaak akoestische blues en eigen werk. De...

Ilse Oversier treedt op met violist & cellist

Ilse Oversier treedt op met Sebastiaan Wiering en Sebastiaan Hidding. Ze spelen o.a. nummers van het album Language Without Words. Het wordt een magisch optreden met diverse instrumenten w.o. handpan, gitaar, viool en cello.
Kaarten via website Ilseoversier.com. Toegangsprijs: 27,50.
Let op: het gaat over de kerk in Laren Gelderland (gemeente Lochem).

BACH! Concert cello en orgel

 • Sint-Hippolytuskerk, Concordiaplein 1, 9991BB, Middelstum
 • Middelstum
 • Datum:
  • zondag 17 september, 2023

BACH!
Orgel: Simon Bouma
Cello: Judith Oost

In de Sint-Hippolytuskerk in Middelstum staat een prachtig orgel, dat in 1863 werd gebouwd door Petrus van Oeckelen. Op zondag 17 september 2023, om 20.00 uur, is de klank van dit orgel te beluisteren in de zeldzame combinatie met cello.

Het concert ‘BACH!’ is een ontmoeting tussen twee instrumenten waarvoor Bach’s...

Kleur! | Ensemble Papillon

Kleur! is de nieuwe voorstelling van Ensemble Papillon. Dit fantasierijke kinderconcert gaat over Flip, die in Grijshuizen woont, waar de lucht altijd grijs is, de huizen allemaal grijs zijn en de mensen altijd grijs kijken. Op een dag ziet Flip een bijzondere vogel langsvliegen die een schatkaart laat vallen.

Flip gaat op ontdekkingstocht naar de wondere wereld van kleur! Hij wordt...

Peter en de Wolf | Domstad Jeugdorkest

Het Domstad Jeugdorkest speelt de klassieker ‘Peter en de wolf’ met veel plezier op Open Monumentendag in het Stadsklooster. We zijn de hele dag geopend en er wordt om 13:30 en 14:30 gespeeld. Kom genieten van het spannende verhaal over Peter die met hulp van zijn dierenvriendjes een gevaarlijke wolf vangt, verteld door Jory Schoondermark.

Een fantastisch muzikaal sprookje! Dat is...

Ruisgenoten | James de Jong

Deze uitvoering van Ruisgenoten is een 8-uur durende solo live-improvisatie op elektronica. Ruisgenoten richt zich er als project niet op om een verhaal te vertellen. Het steekt alleen het figuratieve kampvuur aan. Het schept een ruimte voor introspectie en reflectie, waar het publiek gewoon een tijdje kan bestaan en luisteren, voor zolang als zij daar behoefte aan hebben.

In de...

Distant Roots | Jawa Manla

Distant Roots: sometimes you can not go home. Hoe voelt het om niet meer naar huis te kunnen? ‘Distant Roots’ van Jawa Manla is gebaseerd op het missen van je roots, herinneringen aan vroeger en Arabische poëzie. Je luistert naar de prachtige muziek van Jawa Manla gecombineerd met de poëzie waar deze op gebaseerd is. De gedichten worden live voorgedragen en vertaald naar het Engels.

...

Perpetual Bike Crash

Perpetual Bike Crash is een project met een diepe passie voor muzikale experimenten en het verleggen van grenzen. Elk lid brengt zijn eigen unieke stijl en perspectief naar de groep, waardoor een rijk geheel aan geluid ontstaat dat zowel intrigerend als meeslepend is.

Puttend uit een scala aan invloeden uit het hele muzikale spectrum, combineert de groep naadloos de met jazz...

Una notte Italiana - René van Egmond & Mirella di Persio

Een eeuw Italiaanse liederen, klassiek en pop, in één sfeervolle avond in de Lutherse kerk in Delft op zaterdag 7 oktober.

Zang door René van Egmond (tenore drammatico) en Mirella di Persio. Pianobegeleiding door Guus Westdorp.

Aanvang om 20.00 uur, kaarten 12 euro per stuk en te bestellen via unanotteitaliana2023@gmail.com

www.mirelladipersio.nl

Jubieumconcert Toonkunst Amersfoort - Elias van Mendelssohn-Bartholdy

Jubileumconcert 145-jaar Toonkunst Amersfoort
Elias van Mendelssohn-Bartholdy
Daarnaast een lied van Catharina van Rennes, bewerkt door Hans-Erik Dijkstra.

Dirigent: Gerben Budding
Solisten: Nanette Mans (sopraan), Anne-Marieke Evers (alt), Falco van Loon (tenor), Berend Eijkhout (bas). Solisten dubbel quartet (deel 7): Marjon van der Linden (sopraan), Florianne...

Helemaal (gek op) Brahms concertserie - Jobine Siekman

Wegens het succes van de 'Helemaal (gek op) Bach' concertserie zal Jobine Siekman komend seizoen opnieuw drie keer optreden in de Lutherse Kerk in Groningen. De componist in focus voor seizoen 23/24 is door het publiek verkozen: Brahms! Voor solo cello is er geen muziek van Brahms, maar gelukkig heeft hij allerlei prachtige kamermuziek geschreven waarin de cello een mooie rol vervult. Het belooft...

Roots' 66

ROOTS' 66 bestaat uit. Arend Huizinga, gitaar en zang, Sip Pluim, gitaar en zang, Frits Boswijk, basgitaar en zang en Jan Stuivenberg, drums en zang. Met het door ROOTS’66 gespeelde repertoire probeert de Band een overzicht te geven van de muzikale ontwikkelingen en stijlen vanaf de vroege Rock & Roll, naar de Mersey Beat, en via een vleugje Flower Power tot eind jaren zestig. Muziek van...

Let's Drive

De band bestaat uit vier gedreven muzikanten die hun sporen in de muziek hebben verdiend. Geïnspireerd door o.a. Joe Bonamassa, Gary Moore en Doyle Bramhall II is de band in 2019 opgericht. De bezetting is: Roel Plieger – zang en gitaar, Chris Bruining – toetsen, Lourens Leeuw – bas en Jörg Sietsma – drums
Roel is geen onbekende in de Nederlandse muziekscene, Lourens Leeuw is een begrip...

Liseth & The Satellites

Liseth (Horsten) treedt momenteel op als trio met twee muzikanten die ook al eerder op ons podium stonden, namelijk Marc van Hout (was met The Living Room Heroes al eens bij ons)  op gitaar en Lucas Beukers (begin dit jaar met Eric de Vries bij ons!) op contrabas. Het trio treedt op onder de naam Liseth & The Satellites. Het optreden wordt (semi) akoestisch en past daarom uitstekend in onze...

Goldbergvariaties - Goldberg Trio

Dit seizoen hebben alle concerten een link met Hillegersberg. Deze keer is het Diet Tilanus, violiste.
Lees haar verhaal, het programma en meer info over de Goldbergvariaties op de website van Concertstichting Hillegersberg.
Online tickets: https://www.podiumplein.nl/artiesten/concertstichting-hillegersberg/voor...

Balkankoor. Slavuj, In het spoor van de Kraanvogels

 • Kerk. De. Morgenster
  Seinstraat 2
  1223DA
 • Hilversum
 • Datum:
  • zaterdag 16 september, 2023

Slavuj
Koor Slavuj maakt regelmatig tournees door een land in de Balkan of gelegen aan de Zwarte Zee. Bezocht zijn o.a. Bulgarije, Bosnië, Georgië en Armenië. Ivo Boswijk arrangeert oude en jongere volksmuziek uit die landen tot arrangementen voor het 25-koppige koor - zowel a capella als met gitaarbegeleiding - waarvan vele met een zangsolist uit het koor en gedeelten met ensemble zang....

Samsoniade

In dit concert rondom de Surinaams- Nederlandse componist René Samson komen met name een aantal van zijn vroegere werken aan bod. Twee daarvan zullen worden uitgevoerd door de musici voor wie ze zijn geschreven: de Cellosonate door Doris Hochscheid en Frans van Ruth en de Whitman Songs door Mattijs van der Woerd en Shuann Chai. Zij verheugen zich op hun samenwerking met klarinettist Lars Wouters...

CONCERT Nicolas Delletaille en François Houtart, orgel

 • Priorij van het Allerheiligste Sacrament Hemelstraat, 21 –2018 Antwerpen
 • Antwerpen
 • Datum:
  • zondag 10 september, 2023

Priorij van het Allerheiligste Sacrament Hemelstraat, 21 –2018 Antwerpen
Zondag 10 september om 17:00
CONCERT Nicolas Delletaille en François Houtart, orgel
Werken van: J. S. Bach, Grazioli, Boëly, Jacques-Nicolas Lemmens (200 jaar), Rheinberger, Loret, Faurè, Tchaïkovsky, Mailley

Presentatie van de dubbel-CD
Lemmens/Moulaert door François Houtart
vrije...

CONCERT Nicolas Delletaille en François Houtart, orgel

 • Priorij van het Allerheiligste Sacrament Hemelstraat, 21 –2018 Antwerpen
 • Antwerpen
 • Datum:
  • zondag 10 september, 2023

Priorij van het Allerheiligste Sacrament Hemelstraat, 21 –2018 Antwerpen
Zondag 10 september om 17:00
CONCERT Nicolas Delletaille en François Houtart, orgel
Werken van: J. S. Bach, Grazioli, Boëly, Jacques-Nicolas Lemmens (200 jaar), Rheinberger, Loret, Faurè, Tchaïkovsky, Mailley

Presentatie van de dubbel-CD
Lemmens/Moulaert door François Houtart
vrije...

Gent Lichtfestival 2024

Tijdens het gratis driejaarlijkse Lichtfestival licht de stad op met het werk van nationale en internationale lichtkunstenaars. De Gentse nachten vormen het decor voor verrassend spektakel, ingenieuze installaties, spectaculaire performances en evenementen met licht. Je leert er de historische plekken en monumenten op een andere manier kennen. Editie 2024 vindt plaats van 31 januari tot 4...

Nieuwe Noten Amsterdam: Matricale - Nymphéas Trombone Quartet

Wanneer vier trombones samensmelten ontstaat een timbre dat zich moeilijk laat beschrijven. Je moet het horen – en voelen. Het jonge Nymphéas Trombone Quartet uit Amsterdam biedt daar vanavond een uitgelezen kans voor. In hun programma Matricale klinkt de alleroudste én allernieuwste authentieke muziek voor trombonekwartet, van prachtige madrigalen uit de renaissance tot speciaal voor Nymphéas...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Concertkoor en Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Concertkoor en Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Concertkoor en Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Concertkoor en Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Concertkoor en Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
Volwassenen €32...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
Volwassenen €32...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Concertkoor en Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Concertkoor en Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Concertkoor en Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Orkest
Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
Volwassenen €32...

Wonderkind Felix

‘Wonderkind Felix’ vertelt het verhaal van een jong muzikaal genie Felix Mendelssohn, wiens buitengewone talent de harten van de luisteraars raakt. Uitgevoerd door Ars Musica Orkest en Concertkoor, onder leiding van Patrick van der Linden, dirigent.

Ars Musica Orkest

Patrick van der Linden, dirigent
David Prins, verteller

Toegangsprijs:
...

Barnyard Tea in Muziekcafe de Lantaern

Wie houdt er niet van Kerstmis? Barnyard Tea in ieder geval wel!
Edin Najetovic, Frank de Boer en Joost Abbel begonnen Barnyard Tea in 2012 vanuit hun gedeelde passie voor bluegrass en rootsmuziek. Sinds de zomer van 2012 hebben ze meer dan 500 shows gegeven in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Italië.
De drie blonde mannen arrangeren hun repertoire rondom solide samenzang en...

The Landrats in Muziekcafe de Lantaern

The Landrats is een vrolijke folkband en bestaat uit ervaren folk- en maritieme muzikanten. Ze brengen een mix van zeemansliedjes, lieflijk komische verhalen, shanty-liedjes, folkliedjes, jigs, reels en mogelijk een paar Ierse klassiekers. The Landrats staat bekend om hun gezellige optredens die zij op internationale podia in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk geven.

Als...

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek is hét evenement waar artiesten en locaties laten zien wat onze Achterhoekse muziekscene te bieden heeft.
Wat in 2014 begon als een spetterende avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een groot Achterhoeks evenement. Verspreid over méér dan dertig locaties en met honderden deelnemende muzikanten uit de streek.
Wij stellen ons Open Podium...

Talentenjacht in Muziekcafe de Lantaern

De Lantaern Talentenjacht
Wij zijn op zoek naar talent!
We verwelkomen graag nieuw talent op ons podium. Daarom organiseren we na de succesvolle editie van een aantal jaren geleden weer een Talentenjacht! Diverse artiesten zijn begonnen op ons Open Podium en spelen nu op grote festivals. Dat gunnen wij iedereen wel. Daarom mag je op ons podium laten zien wat je kunt. Dans, zang,...

Two Wieners in Muziekcafe de Lantaern

Vintage Rock-'n-roll uit de fifties door Two Wieners! Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de muziek van o.a. Buddy Holly, Johnny Cash, Ricky Nelson, The Everly Brothers, Carl Perkins en Elvis Presley tot leven. Two Wieners is de duo-versie van de bekende rock-'n-roll-band The Wieners waarmee de twee sinds 2005 op talloze festivals hebben gespeeld; in Nederland, België,...

Open Podium in Muziekcafe de Lantaern

Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom! De artiesten die optreden op onze Open Podium avond worden ongeveer 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Hou daarom Facebook, onze website www.delantaern.nl of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Wil je ook een keer in onze...

Open Podium in Muziekcafe de Lantaern

Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom! De artiesten die optreden op onze Open Podium avond worden ongeveer 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Hou daarom Facebook, onze website www.delantaern.nl of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Wil je ook een keer in onze...

Open Podium in Muziekcafe de Lantaern

Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom! De artiesten die optreden op onze Open Podium avond worden ongeveer 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Hou daarom Facebook, onze website www.delantaern.nl of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Wil je ook een keer in onze...

Open Podium in Muziekcafe de Lantaern

Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom! De artiesten die optreden op onze Open Podium avond worden ongeveer 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Hou daarom Facebook, onze website www.delantaern.nl of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Wil je ook een keer in onze...

Open Podium in Muziekcafe de Lantaern

Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom! De artiesten die optreden op onze Open Podium avond worden ongeveer 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Hou daarom Facebook, onze website www.delantaern.nl of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Wil je ook een keer in onze...

Open Podium in Muziekcafe de Lantaern

Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom! De artiesten die optreden op onze Open Podium avond worden ongeveer 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Hou daarom Facebook, onze website www.delantaern.nl of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Wil je ook een keer in onze...

SOULIMPROOVEMENTS

SOULIMPROOVEMENTS, bestaande uit zangeres Jane Proove en pianist Kees Post, brengt een mix van Amerikaanse soul, R&B en tijdloze jazz covers en laten je kennismaken met hun eigen composities, doordrenkt met aanstekelijke dance invloeden.

Jane Proove, een pionierende R&B-zangeres in Nederland, keert terug naar het podium na haar eerdere successen, waaronder de clubhit "The...

Kamermuziek Heusden - Vesting - in de Catharijnekerk Burchtstraat 2, 5256 EB Heusden

Animato Kwartet & Berghout Ensemble

Beste Muziekliefhebbers,

Reserveer nu uw kaarten voor één van de mooiste concerten van dit jaar.

Op vrijdag 24 november 20.00 uur te Heusden slaan solisten van het Berghout Ensemble en het Animato Kwartet de handen ineen. Samen brengen zij werken van o.a. Debussy en Ravel ten gehore in...

Meer »
Abonneren op Front page feed