Akoestisch in het lab

zaterdag 18 mei 2024

CultuurlabDelftNederland

Link:

18
mei
Zaterdagavond
Akoestisch in het lab
Greenfield String Band - Red Herring
Een heerlijke avond met de Greenfield String Band en Red Herring
21.00 Red Herring
Folk roots, americana, murder ballads, love songs, en kickass tunes!
Kniediep in de rootstraditie en met beide benen in het nu; dat is Red Herring. Of het nu om folk, bluegrass of americana gaat, de Haringen voelen zich bij al deze stijlen even thuis. Red Herring zet een sfeer neer waarin muzikale verhalen, eeuwenoude traditionele tunes en eigen composities, vlammende solo’s, intenste meerstemmige zang, ontroering en humor allemaal de ruimte krijgen. Van tweemansband in tien jaar tijd uitgebreid naar vier, en nu weer terug naar de roots (pun intended): genieten van als duo spelen, zoals Red Herring begonnen is.
22.15 Greenfield String Band
Vurige viooldeuntjes, vrolijk verhalende liedjes en broeierige ballads!
De Greenfield String Band is een bruisende vijfkoppige akoestische band die een onweerstaanbare mix van viool, zang, gitaar, contrabas, mandoline en percussie brengt. Met passie en eigenzinnigheid laten ze traditionele Amerikaanse en Europese songs tot leven komen. De muzikanten, afkomstig uit Nederland, Engeland en de VS, brengen hun diverse muzikale achtergronden samen en creëren zo een uniek en betoverend geluid. De basis van Bluegrass wordt op magische en eigenwijze wijze samengevoegd met andere stijlen, wat resulteert in een muzikale ervaring die je hart sneller doet kloppen.
Aansluitend rond 23.15 een Akoestische jam:
Met de twee bands én vele anderen! De avond is dus helemaal niet afgelopen na de twee bands: er kan nog tot sluitingstijd gejamd worden. Dus neem je akoestische instrument mee en bezorg het publiek nog een geweldige derde helft!
Tickets aan de deur €10.00
En €7.50
online
Facebook

Cultuurlab

Iedereen uit Delft en omgeving is welkom voor de diverse culturele, sociale, muzikale, sportieve en maatschappelijke activiteiten en events in Cultuurlab.

Locatie:

Brabantse Turfmarkt 9
Delft
Netherlands