Shjazz with an attitude ft Rob Elfrink-g & Benson Itoe-eb

Elke 1e zaterdag van de maand een zinderende jazz avond met Stories & Jazz van bekende en minder bekende jazz musici olv Shjazz in het café van het Groninger museum. Kaartjes zijn op de website van Le petit theatre te kopen.
Tot snel and have a jazzattude in life while keeping the jazz alive!
Rob Elfrink;
Ontdek de meesterlijke klanken van Rob, een virtuoze jazzgitarist die zijn opleiding genoot aan het gerenommeerde conservatorium in Groningen. Gespecialiseerd in een unieke fingerpicking stijl, weet Rob op sublieme wijze baslijnen, akkoorden en melodieën te combineren. Wat zijn optredens echt magisch maakt, is het feit dat hij dit alles doet op een 7-snarige jazzgitaar, waardoor het lijkt alsof er een volledige band op het podium staat.
Maar dat is nog niet alles. Rob's solospel is niet alleen technisch indrukwekkend, maar ook buitengewoon melodieus en meeslepend. Elke noot vertelt een verhaal, waardoor zijn gitaarspel echt tot leven komt en het publiek betovert.
Benson Itoe;
Benson Enowben Itoe werd geboren in Kameroen, West-Afrika, in de volksmond bekend als de bakermat van groeven voor buurlanden vanwege zijn diverse en gemengde culturen. Met een brede beheersing van Afrikaanse ritmes en harmonie, en een Masters-studie van Jazz aan het Prins Claus Conservatorium, is Benson Itoe een betoverende mix van muzikale expressiviteit. Zijn benadering van basspelen is uniek en pakkend, zijn gevoel en toepassing van groove is solide en betoverend. Met een frisse en authentieke fusie van vele stijlen is Benson Itoe je ideale hedendaagse bassist.
Mis de kans niet om deze meesterlijke artiest live te ervaren. Rob's optredens zijn een unieke en onvergetelijke belevenis die liefhebbers van jazz en gitaarmuziek zeker zal bekoren.