COMO MÚSICA DEL CIELO — Een hemels elixir van ALON SARIEL (mandoline) & BART STOUTEN (presentator en dichter)

ALON SARIEL (Israël), één van ’s werelds meest virtuoze mandoline spelers, is samen met niemand minder dan BART STOUTEN op zondag 8 oktober om 16u30 te gast in de Kerk te Middelburg (Maldegem, BE). Ze schenken u een hemels elixir van troost en vreugde! Als solist, kamermusicus en artistiek leider gaf Alon al meer dan 1000 concerten in 35 landen. Met zijn album "Telemandolin" (Berlin Classics) is hij de eerste mandolist die een OPUS KLASSIK heeft ontvangen. Zijn samenwerkingen met internationale solisten en ensembles getuigen van zijn reputatie.

In COMO MÚSICA DEL CIELO, een 7de concert in het kader van EARLY MUSIC — LAST MINUTE, vertolkt ALON SARIEL adembenemende transcripties van J.S. Bach, zoals de ‘prelude’ uit BACHS 5de CELLO SUITE (CD ‘plucked Bach’), alsook een TOCCATA en FUGA in D Minor. Alon brengt daarnaast ook een verfrissend-prikkelende Fantasia van TELEMANN. In ALBENIZ’ dansante ASTURIAS klinkt de heerlijke ANDALUSISCHE FLAMENCO-TRADITIE door. Ongeëvenaard HOOGTEPUNT is Bachs iconische CHACONNE, in een transcriptie voor mandoline (CD-release, winter 2024)!

Om 16u30 is er het VOORPROGRAMMA ‘EEN HEMELS ELIXIR’ van BART STOUTEN, meesterlijk auteur en voormalig radioproducent & -presentator (meer dan 10.000 uitzendingen) bij de VRT (Klara). Met de grootste subtiliteit, laat hij het licht schijnen op de VERTROOSTING en VREUGDE die muziek kan schenken, geïnoculeerd met enkele eigen gedichten.

Na het concert is er een MEET-AND-GREETS met Alon Sariel en Bart Stouten (en signeert hij ook zijn boeken!). Een gezellige MEET-AND-EAT* in restaurant Artisan te Maldegem volgt nog vanaf 18u30 (reserveren voor donderdag 05/10 a.u.b. met een mailtje naar earlymusic@passionbeyondbach.com)

*Alle consumpties (drank of/en maaltijd) zijn voor eigen rekening.

COMO MÚSICA DEL CIELO is een hemels elixir van oorstrelende muzikaliteit en woord, die de snaren van ieders hart zal weten te raken. We kijken er enorm naar uit u te mogen verwelkomen voor dit UNIEKE concert!

KAARTEN
€20 CONCERT in VVK (€25 aan de Kassa op 8 okt.)
€30 STEUNKAART CONCERT (plaats vooraan)

KAARTVERKOOP: In & Uit (Concertgebouw Brugge) / https://www.ticketsbrugge.be/nl/events/como-musica-del-cielo-een-hemels-... / tel. +32 (0)78 15 20 20 / Boekhandel Raaklijn / Per overschrijving naar Passion Beyond Bach - BE90 0018 6264 5732 - met vermelding: concert + na(a)m(en) + aantal (steun)kaart(en)

VOOR ALLE INFO
https://passionbeyondbach.com/como-musica-del-cielo/

BEREIKBAARHEID
De mooie Sint-Petrus en Pauluskerk in de Middelburgse Kerkstraat te 9992 Middelburg (Maldegem, BE) is heel goed bereikbaar met de wagen. Er kan gratis en dichtbij geparkeerd worden in alle straten rondom de Kerk. Met de fiets is het eenuurtje van Brugge uit. De Kerk is ook goed toegankelijk voor mensen die moeilijker te been zijn, zonder trappen en met brede toegangsdeuren.

ORGANISATIE MET DANK AAN:
Org. Passion Beyond Bach in samenwerking en met grote dank aan Middelburgse Concerten; Gemeente Maldegem; Kerkfabriek Sint-Petrus en Paulus; Cultuuradviesraad Maldegem; Bladelincomité; AIKO Architecten & Ingenieurs; Davidsfonds; Doppia Vu; team SUR; Caerels Jef – Boekhouding; In & Uit Brugge; VBRO; Boekhandel Raaklijn – Brugge; Homestore du Fossé – Sluis; Reformhuis Polderman – Sluis; Coffeebar Adriaan – Brugge; Vier Het Leven; Davidsfonds in ’t Brugsche; Sacred Books; maandelijks cultuurblad eXit; Professor Zonnebloem — Bloemen/ plantenspeciaalzaak — Westkapelle; Garage Peugeot De Backer; CWS Systems – computer store; Restaurant Artisan — Maldegem;

©️ Passion beyond Bach 2023