Tips gepubliceerd in maart 2023

Tips toevoegen »

Blues After Seven - Villa Ockenburgh (Kas)

GEANNULEERD - Blues After Seven speelt weer op die historische stek aan de rand van Den Haag in de De Kas van Villa Ockenburgh. In het prachtige groene park met eeuwenoude oude bomen klinken weer 'bluesy jazzy' sounds.

https://www.bluesafterseven.nl/

Wondermuziekkamer

Wondermuziekkamer is a unique collaboration between baroque music, live improvisation, electronic soundscape, animatronics, animations and video art. In the welcoming atmosphere of Tempel in Amsterdam on the 15th of April, the stage is transformed into an imaginary Cabinet of Curiosities by Dialoghi trio, Ion Kazantzidis and their team. In Wondermuziekkamer you are invited to reexamine European...

Pearls in Baroque: Bachs Brandenburgse concert nr. 4

Pearls in Baroque o.l.v. Noriko Amano brengt een muzikaal en visueel gevarieerd programma met onder andere het Vierde Brandenburgse concert van J.S. Bach en een deel uit Les Nations van François Couperin.

Musici
Pearls in Baroque Chamber Orchestra
• Ryo Terakado · viool/concertmeester
• Noriko Amano · klavecimbel
• Heiko ter Schegget · blokfuit
• Teun...

Korendag

De traditionele korendag van de Buiksloterkerk begint om 10.30 uur met de Discobouters en de Sugarbeats, kinderkoren van de muziekschool, en eindigt met een optreden van het uitbundige Shantykoor uit Nieuwendam.
Daar tussen in treden 16 koren op, een absoluut record: het Noordkoor, Breedkoor, Listen to the music, Buiksloterkoor, koor van Schellingwoude, Vliegenbos koor, Veni Vidi Vici,...

Pagina's