Tips gepubliceerd in maart 2022

Tips toevoegen »

benefiet concert Balkan koor Slavuj, Geef mij Vleugels.

Balkan koor Slavuj geeft in de Engelse Kerk, op het Begijnhof in Amsterdam, een benefiet concert voor de oorlog in de Oekraïne, het is het zelfde programma, waar wij mee zouden zijn afgereisd naar de Oekraïne dit jaar.
De opbrengst gaat in zijn geheel naar giro 555, de kerk stelt zijn ruimte gratis ter beschikking, het koor staat onder leiding van Ivo Boswijk

aanvang 20.15 uur...

Royal Conservatoire Big Band

De Big Band bestaat uit 5 saxofoons, 4 trombones, 4 trompetten en een ritmesectie met drums, gitaar, bas en piano. In de loop der jaren is het repertoire van de big band flink gegroeid. Het bestaat deels uit arrangementen die door docenten en (oud-) studenten van de afdeling Jazz zijn geschreven. Uit deze arrangementen blijkt een grote veelzijdigheid in muziekstijlen en opvattingen.

...

Royal Conservatoire Big Band met Martin Fondse

n een projectweek die van 14 t/m 18 maart duurt, gaan studenten aan de slag met hun eigen werk. Docenten afkomstig uit verschillende disciplines (uitvoerend, theorie, compositie, orkestratie en arrangeren) zullen de studenten helpen om hun eigen projecten en bands verder te ontwikkelen. Het eindresultaat klinkt op 18 maart, tijdens een Big Band concert samen met Martin Fondse.

...

Doodnormaal / Nederlands Studenten Kamerkoor

Aankomend april trekt het Nederlands Studenten Kamerkoor weer door Nederland voor een concertreeks in negen steden! Ons concert bestaat dit jaar uit een unieke samenstelling van klassieke muziek, elektronica en theater en heeft als thema 'Doodnormaal'. Alle stukken reflecteren op hun eigen manier op de wijze waarop de dood het leven vormgeeft en er onlosmakelijk mee verbonden is.

Pagina's