Tips gepubliceerd in november 2019

Tips toevoegen »

The Overslept

The Overslept is terug met een nieuwe single en tour!

De Nederlandse rockband The Overslept is al sinds 2014 aan de muzikale weg aan het timmeren. Na de popronde zijn ze direct getekend bij 8Ball Music waarna ze in 2017 werden gebombardeerd tot 3FM Serious Talent. Sindsdien is de band niet meer weg te slaan van de radio en festivals waar ze inmiddels flink wat meters hebben afgelegd...

Fleddy Melculy (Verplaatst)

Terug van nooit weggeweest is daar Fleddy Melculy!

Een van de meest gekke verhalen uit de Belpop geschiedenis is dat van Fleddy en zijn kompanen. Er zijn niet veel bands die met 1 nummer vanaf dag 1 door alle mogelijke media worden opgepikt, vanuit het niets alle grote podia in België en Nederland platspelen en de ene na de andere culthit uit hun mouw schudden. Het ene nummer waar...

¡PENDEJO!

Na het tornado geweld uit 2017 keert ¡Pendejo! terug naar Poppodium Volt. Eerder dit jaar tourde de Nederlandse heavy rockband nog door Argentinië, Paraguay en Uruguay, nu keren zijn terug met hun herkenbare zware bass sound, brute riffage en dreunende drums.
De muzikale invloeden van de heren zijn duidelijk, met hun roots in het Latijns-Amerikaanse de verklaring voor hun taalkeuze. Met nog...

Pubquiz#10

Afgelopen jaar begonnen we aan een nieuw seizoen van de Pubquiz. De winnaars van de vorige edities zijn al bekend maar dit seizoen kun je meespelen in de jaarranking. Je kansen zijn dus nog zeker niet verkeken!

Donderdag 23 januari is het tijd voor #10 van de quiz. Dus nog genoeg kans om je plek in de top 3 te claimen of voor de dagprijs te gaan!

Doe dus mee met de...

Papi Chulo

Sittard! Zijn jullie Papi’s y Mami’s ook toe aan de heetste Dancehall, Reggaeton & Moombahton muziek?

Na drie uitverkochte edities komen we zaterdag 11 januari weer terug! Verwacht een heerlijke tropische avond vol met DJ’s, MC, Live acts & Entertainment!

Locatie: Grote Zaal + Kleine Zaal

Website: €12,95

Aanvang: 22:00u
Sluiting:...

Dag van de Popquiz

Op “Derde Kerstdag” kun je op tientallen locaties in het land meedoen aan een avondvullende popquiz (door de makers van de Popquiz Marathon) die in het teken staat van het voorafgaande jaar!

Er zijn weer biertjes in overvloed, net te weinig zitplekken en de gezelligste fragmentjes van toen en nu, waar hard op meegezongen mag worden.. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal...

Chris Jagger

“De broer van…?”, horen we je denken. Inderdaad, Chris Jagger is de jongere broer van de wereldberoemde Mick Jagger van The Rolling Stones en komt op 15 februari naar Volt! Chris is een creatief manusje-van-alles en schreef mee aan The Rolling Stones albums ‘Dirty Work’ en ‘Steel Wheels’. Daarnaast werkte hij samen met grootheden als Bob Dylan, Eric Clapton, David Gilmour.

Wat muziek...

Queen 50 Years Anniversary Tour by Vipers

SCARAMOUCHE, SCARAMOUCHE!

Onverminderd populair. Dat is de muziek van de Britse band Queen 50 jaar na oprichting nog altijd. Brian May, Freddie Mercury en Roger Taylor vonden elkaar in 1970 in Londen. John Deacon sloot een jaar later aan. In 20 jaar tijd groeide Queen uit van intellectuele rockband tot de grootste stadionact van zijn generatie. Mercury overleed in 1991, maar Queen’s...

Mark Foggo

Skanken totdat je erbij neervalt en je geen ‘ska’ meer kunt zeggen. Daar zorgt het Liverpoolse podiumbeest Mark Foggo wel voor. Foggo en zijn kompanen doen waar ze goed in zijn: ze verpletteren je met hun energieke, dansbare en vrolijke ska. Dat wordt geheid bezweet, bekaf en beschonken naar huis lopen.

Wie de ska-scène een beetje volgt, ontkomt niet aan deze naam. Mark Foggo is één...

Nieuwe Noten Amsterdam - Q-Factory!

8 december 2019 verwelkomt Nieuwe Noten Amsterdam - Virtuozen op de toetsen @ Q-Factory - 2 x 40min

Clavecinisten Goska Isphording en pianisten Pauline Post, presenteren nieuw werk en gaan in gesprek met componist Klaas ten Holt. De Pools-Nederlandse Ispording neemt een tip van de sluier over wat 15 jaar EU-lidmaatschap met de Poolse kunstscene doet.

Clavecimbel &...

Pagina's