Tips gepubliceerd in oktober 2019

Tips toevoegen »

Alazka (Geannuleerd)

(BURNING DOWN) ALAZKA IS TERUG! EN ZE NEMEN HUN VRIENDEN MEE!

De band die inmiddels door het leven gaat als Alazka is eindelijk terug. Stevige emotionele heavy rock muziek noemen de vier leden het zelf. De band uit Recklinghausen (DE) debuteerde al in maart 2015 met een geweldige EP “Values & Virtues” en speelde op de grootste Europese festivals en stonden in het voorprogramma...

Baskar

Een broeierige mix van instrumentale funk, afrobeat, psychedelica en een sporadische vleug experimentele jazz; dat is Baskar. Organist Gertjan Gutman (ook organist van Birth of Joy) omschrijft hun muziek als ‘instrumentale spacefunk’. Denk aan Medeski Martin & Wood, Fela Kuti en Budos Band. Stilstaan is geen optie.

NO MAN’S VALLEY KEER TERUG NAAR VOLT ALS SUPPORT VAN BASKAR!...

Next of Kin

Tussen 1989 en 1994 werd er op een paar plaatsen in Nederland een tiental kinderen op de verkeerde tijd en plek geboren: ruim 40 jaar te laat en zo’n 7000 kilometer te ver naar het oosten.

Immuun voor de nukken, grillen en trends van hun eigen tijd -maar gewapend met een buitengewone hoeveelheid talent, visie en bovenal soul- groeiden deze misfits uit tot relatief volwassen wezens...

Nashville Now

Anno 2019 is de Nashville sound terug van nooit geweest ! Op uitnodiging van Pieternel, de avontuurlijke ‘Nashville-girl’ uit Amsterdam, laten hedendaagse popmuzikanten horen in hoeverre zij beïnvloed zijn door namen als Bonnie Raitt, Dolly Parton en Chris Stapleton. Maar vooral op welke manier zij deze invloeden doorvertalen naar hun eigen liedjes.

Line-up: Pieternel (en band), Judy...

Van Dik Hout

Op 30 november viert Van Dik Hout hun 25 jarig jubileum in Volt! Sinds hun doorbraak in 1994 staat Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop.

Grote Zaal + Kleine Zaal

Voorverkoop €20,00
Dagkassa €...

Terug Naar Toen

Tijdens Terug Naar Toen reizen we terug naar de nostalgische jaren van vroeger; de 90’s en 00’s! Voor de mensen die het nog niet weten: lekker schuren, schudden, glijden, tongen en vals meezingen op Atomic Kitten, Britney Spears, Christina Aguilera en natuurlijk de Spicegirls net zoals in je tienerjaren! En ja, OOK lekker vies dansen op Def Rhymz en K-Liber!

ALLES KAN EN MAG BIJ...

Amplified [part 22]

Amplified is terug na de zomerstop voor de 22e editie in Poppodium Volt! Maak je klaar voor 3 internationale acts en een heerlijke mix van Dubstep en Drum & Bass!

Line-up:

Majistrate[uk]
Curzed [uk]
RDG [dk]
Monti
Minzo
MELLOW

Grote Zaal + Kleine Zaal

Early bird €9,00
Dagkassa €12,50

Open: 22:...

Entombed A.D.

Metalfans opgelet! De Zweedse deathmetal band Entombed A.D. en het Belgische Aborted komen op 16 november naar Volt voor een co-headline tour! En of dat nog niet genoeg is, nemen deze twee ijzersterke bands nemen ook nog een special guest mee: BAEST.

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Entombed A.D. de incarnatie van de legendarische band Entombed onder leiding van zanger L.G. Petrov...

Popronde

Aansluitend op de show van Tim Vantol kun je, gratis, in het café genieten van twee talentvolle Nederlandse acts die mee doen aan de Popronde. Deze show is voor iedereen (met en zonder Tim Vantol ticket) toegankelijk. Lekker nagenieten dus, of op weg tijdens de Popronde twee bands in Poppodium Volt.

Bony Macaroni maakt het weer cool om jezelf te haten. Tenminste, dat hopen ze. Hun...

De Grote Karaoke Show

De Grote Karaoke Show geeft je de thrill van karaoke, maar maakt het next level door een volledige liveband achter je en een uitzinnig publiek voor je neus! Grijp je kans om voor even in de schoenen van je grote muzikale helden te stappen. De band staat achter je, de tekst voor je neus en het publiek ligt aan je voeten! Leuker dan De Beste Zangers, strakker dan de Soundmixshow en vetter dan The...

Pagina's