Tips gepubliceerd in september 2019

Tips toevoegen »

Jagd

De afgelopen twee jaar heeft de Amsterdamse band Jagd Nederland veroverd met een vurige mix van freaky indierock en Broadway punk. De Nederlandse pers prees Jagd voor hun meeslepende shows, waarin de band het publiek met speelse onschuld en oprecht enthousiasme mee weet te slepen in hun onheilspellende “hel van hemelse herrie”.

Jagd heeft de reputatie een genadeloze liveband te zijn...

Indian Askin

INDIAN ASKIN

Een goedgeordende chaos van indie- en ongepolijste punkinvloeden met een prikkelend psychedelisch randje. Dat is Indian Askin. Met hun debuutalbum ‘Sea of Ethanol’ gooide de viermansformatie hoge ogen en ontvingen daarvoor een Edison voor Beste Nieuwkomer. Ze stonden eerder op Paaspop, Best Kept Secret en Lowlands, en de vijftigste editie van Pinkpop.

Na dit...

Mooon

MOOON’s opvolger van het succesvolle ‘Brew’ genaamd ‘Safari’ neemt je mee op een muzikale reis ver weg van het drukke stadsleven, naar het dierenrijk. MOOON laat met dit concept album een andere kant van zichzelf horen. Er is plaats gemaakt voor psychedelische invloeden uit de sixties en seventies, maar dan wel op zijn MOOON’s.

De band speelde eerder al op o.a. Noorderslag, Paaspop...

Jan Akkerman

Gitaarlegende Jan Akkerman komt naar Volt! Al ruim vijftig jaar behoort hij tot ‘s lands meest gerespecteerde gitaristen. Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus werkt hij samen met uiteenlopende artiesten uit binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij ruim twintig soloplaten gemaakt waarop hij zijn creativiteit de vrije loop laat gaan.

Jan Akkerman...

Pubquiz#8

Pubquiz #8 alweer! Iets Belgisch pakte tijdens #7 de winst en voert dus de jaarranking aan. Tijd om deze plek te veroveren voor de andere teams (en nieuwe teams).

Bereid je dus voor een nieuwe hete strijd op vrijdag 18 Oktober.
Nieuwe vragen, nieuwe rondes, nieuwe kansen.
Gepresenteerd door Etan Huijs zullen in deze quiz allerlei vragen de revue passeren, van muziek en...

Nu of Nooit Voorronde 1

Nu of Nooit is al jaren dé popwedstrijd voor Limburgse muzikanten. Pop in Limburg wil met Nu of Nooit poptalent uit Limburg een professioneel podium bieden om speelervaring op te doen waarmee ze zichzelf in de kijker kunnen spelen voor een groot publiek. De uiteindelijke winnaar zal de 51ste editie van Pinkpop Festival openen in 2020!

Tijdens de eerste voorronde van de Nu of Nooit...

Papi Chulo

Schudden met die billen! Na twee uitverkochte edities komt het heetste Latin feest van het land weer naar Sittard. Maak je klaar voor een heerlijk tropisch feest met toffe deco, DJ’s, MC en live entertainment!

Area 1: Dancehall / Reggaeton / Moombahton
Area 2: Kizomba / Bachata / Salsa / Merengue

Let op: 18+

Voorverkoop €12,95
Dagkassa €16,00...

Alain Johannes

Het leven van Alain Johannes leest als een hoofdstuk uit de encyclopedie van Californische rockgeschiedenis. Het begon allemaal op de middelbare school, waar hij met Flea, Hillel Slovak, Jack Irons en Anthony Kiedis in een band speelde die later het legendarische Red Hot Chili Peppers vormden. Later vormde Alain samen met Natasha Schneider en Jack Irons ‘Eleven’, de band die later met Pearl Jam...

Pene Corrida

Nadat ze hun muzikale begeleiding gaven aan de Pro Wrestling show is het tijd dat de heren van Pene Corrida met een geheel nieuwe en eigen show het huis komen plat spelen.

Niemand is veilig voor de meest beruchte coverband van Nederland. Dumpert, 3FM, Radio 538 en vele zalen en festivals hebben het al gemaakt.

Popmusic on Steroids!
Pene Corrida geeft je een...

Jazz Café Volt met Adell Trio

Elke derde donderdag van de maand openen wij onze cafédeuren voor een nieuwe editie van Jazz Café Volt. Kom dus gezellig een drankje drinken in ons café en geniet van een avond vol goede live jazz! De entree is gratis.

De broers Adell, afkomstig uit een bekende, muzikale Sinti-familie, hebben hun sporen ruimschoots verdiend in bekende zigeunerorkesten. Janusch geeft met zijn stevige...