15 mei ´24 – Kids (6+) Filmmiddag – De Tor Kindermiddag

Wednesday 15 May 2024

Theater De GeneratorLeidenNetherlands

Link:

Categorieën
Agenda
De Tor
15 mei ´24 – Kids (6+) Filmmiddag – De Tor Kindermiddag
Kriebelend theater voor kinderen
De Tor is een maandelijkse theaterevenement voor kinderen in Theater De Generator. Elke maand nodigen wij inspirerende, kritische en geëngageerde makers uit die voor én samen met kinderen een mooi, boos, dwars en prachtig theaterspektakel maken. De Tor is een plek waar kinderen serieus genomen worden, want zij zijn de toekomst. Als politiek theater stimuleren we kinderen graag om buiten de lijntjes te kleuren, om een eigen mening te vormen en laten we hen zien dat zij invloed hebben om de wereld een fijne plek te maken.
Filmmiddag
Deze Tor gaan we lekker op het mega grote scherm een film zitten kijken en popcorn eten! Na de film kunnen we onder het knutselen nog even lekker met elkaar kletsen. Want wat vonden we van de film en wat daar allemaal in gebeurde? Waar de film over gaat, dat houden we nog héél even geheim. We hebben er zin in, jij ook?
Alle Kids Doen Mee Ticket!
Met deze optie willen we theater en dans toegankelijk maken voor zoveel mogelijk kinderen én ouders. Kies bijvoorbeeld gerust voor deze kaartsoort/ticket type als jij of je ouders (tijdelijk) niet veel te besteden hebben. Maar deze is ook bedoeld als je een ouder bent met veel (oppas)kids die je mee wilt nemen en het anders een te dure grap wordt. Of klik het aan om welke reden dan ook, het is aan jou!

Theater De Generator

Theater en productiehuis De Generator is een nieuw Leids initiatief voor professioneel maatschappelijk geëngageerd theater en grensoverschrijdende kunst.

Location:

Middelstegracht 36
Leiden
Netherlands