Tips posted in August 2023

Add tips »

Jubieumconcert Toonkunst Amersfoort - Elias van Mendelssohn-Bartholdy

Jubileumconcert 145-jaar Toonkunst Amersfoort
Elias van Mendelssohn-Bartholdy
Daarnaast een lied van Catharina van Rennes, bewerkt door Hans-Erik Dijkstra.

Dirigent: Gerben Budding
Solisten: Nanette Mans (sopraan), Anne-Marieke Evers (alt), Falco van Loon (tenor), Berend Eijkhout (bas). Solisten dubbel quartet (deel 7): Marjon van der Linden (sopraan), Florianne...

BACH! Concert cello en orgel

  • Sint-Hippolytuskerk, Concordiaplein 1, 9991BB, Middelstum
  • Middelstum
  • Datum:
    • zondag 17 september, 2023

BACH!
Orgel: Simon Bouma
Cello: Judith Oost

In de Sint-Hippolytuskerk in Middelstum staat een prachtig orgel, dat in 1863 werd gebouwd door Petrus van Oeckelen. Op zondag 17 september 2023, om 20.00 uur, is de klank van dit orgel te beluisteren in de zeldzame combinatie met cello.

Het concert ‘BACH!’ is een ontmoeting tussen twee instrumenten waarvoor Bach’s...

Kleur! | Ensemble Papillon

Kleur! is de nieuwe voorstelling van Ensemble Papillon. Dit fantasierijke kinderconcert gaat over Flip, die in Grijshuizen woont, waar de lucht altijd grijs is, de huizen allemaal grijs zijn en de mensen altijd grijs kijken. Op een dag ziet Flip een bijzondere vogel langsvliegen die een schatkaart laat vallen.

Flip gaat op ontdekkingstocht naar de wondere wereld van kleur! Hij wordt...

Peter en de Wolf | Domstad Jeugdorkest

Het Domstad Jeugdorkest speelt de klassieker ‘Peter en de wolf’ met veel plezier op Open Monumentendag in het Stadsklooster. We zijn de hele dag geopend en er wordt om 13:30 en 14:30 gespeeld. Kom genieten van het spannende verhaal over Peter die met hulp van zijn dierenvriendjes een gevaarlijke wolf vangt, verteld door Jory Schoondermark.

Een fantastisch muzikaal sprookje! Dat is...

Ruisgenoten | James de Jong

Deze uitvoering van Ruisgenoten is een 8-uur durende solo live-improvisatie op elektronica. Ruisgenoten richt zich er als project niet op om een verhaal te vertellen. Het steekt alleen het figuratieve kampvuur aan. Het schept een ruimte voor introspectie en reflectie, waar het publiek gewoon een tijdje kan bestaan en luisteren, voor zolang als zij daar behoefte aan hebben.

In de...

Distant Roots | Jawa Manla

Distant Roots: sometimes you can not go home. Hoe voelt het om niet meer naar huis te kunnen? ‘Distant Roots’ van Jawa Manla is gebaseerd op het missen van je roots, herinneringen aan vroeger en Arabische poëzie. Je luistert naar de prachtige muziek van Jawa Manla gecombineerd met de poëzie waar deze op gebaseerd is. De gedichten worden live voorgedragen en vertaald naar het Engels.

...

Perpetual Bike Crash

Perpetual Bike Crash is een project met een diepe passie voor muzikale experimenten en het verleggen van grenzen. Elk lid brengt zijn eigen unieke stijl en perspectief naar de groep, waardoor een rijk geheel aan geluid ontstaat dat zowel intrigerend als meeslepend is.

Puttend uit een scala aan invloeden uit het hele muzikale spectrum, combineert de groep naadloos de met jazz...

Una notte Italiana - René van Egmond & Mirella di Persio

Een eeuw Italiaanse liederen, klassiek en pop, in één sfeervolle avond in de Lutherse kerk in Delft op zaterdag 7 oktober.

Zang door René van Egmond (tenore drammatico) en Mirella di Persio. Pianobegeleiding door Guus Westdorp.

Aanvang om 20.00 uur, kaarten 12 euro per stuk en te bestellen via unanotteitaliana2023@gmail.com

www.mirelladipersio.nl

Pages