Klassiek voor Kids – Het meisje met de zwavelstokjes

zaterdag 02 november 2024

BrinkhuisLarenNederland

Link:

Klassiek voor Kids – Het meisje met de zwavelstokjes

Kinderconcert Klassiek voor Kids laat kinderen vanaf 4 jaar in 3 kwartier op een toegankelijke manier kennismaken met klassieke muziek. Op zaterdag 2 november 2024 genieten de kids van “Het meisje met de zwavelstokjes” om 15:00 uur in het Brinkhuis Theater. Prijs € 9.50 pp voor volwassenen, € 6.50 voor kinderen tot 12 jaar. Deze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door de “Vrienden van het Brinkhuis”

Klassiek voor Kids zijn muzikale sprookjes ontwikkeld speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Aan de hand van een verhaal word je meegenomen in de magische wereld van klassieke muziek.

De voorstelling op 2 november 2024 heet:
“Het meisje met de zwavelstokjes”

Het meisje met de zwavelstokjes (oorspronkelijke titel: Den Lille Pige med Svovlstikkerne) is een sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Het Meisje met de Zwavelstokjes is een sprookje over een arm meisje die op een koude oudejaarsavond zwavelstokjes probeert te verkopen, waarbij ze visioenen ziet bij het afstrijken van de stokjes om uiteindelijk te sterven. Het werd geschreven door Hans Christian Andersen en voor het eerst gepubliceerd als los sprookje in december 1845.

Brinkhuis

THEATER AAN DE BRINK

Locatie:

Brink 29
Laren
Netherlands