Theatershow M-Power! / Des Unique

zaterdag 01 juni 2024

Cultureel Centrum ElckerlycHilvarenbeekNederland

Link:

Op 1 en 2 juni presenteert Des Unique de theatershow M-Power! in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek.

M-Power! is een avondvullende show waarbij de groep, bestaande uit 17 zangeressen, op muzikale wijze en met veel humor en zelfspot het begrip empowerment verkent. De vocal group zingt 'oude bekenden' en komt ook met nieuw repertoire. Dit alles onder begeleiding van een live band. Van klassiekers als Drive My Car van The Beatles tot moderne hits als Made You Look van Meghan Trainor - de zangeressen geven aan elk nummer een geheel eigen draai.

Dat is dan ook waar Des Unique voor staat. De leden, ieder met haar unieke kwaliteit en uitstraling, zetten samen een originele performance neer op een hoog niveau. Dit werd in 2020 beloond met de titel 'beste koor van Noord-Brabant'. En in 2022 won Des Unique de tweede plaats op het korenfestival van BALK (Bond voor Amateurkunst en Lichte Koormuziek). In 2023 deed de groep mee aan het televisieprogramma Zing! van de EO.

Des Unique zoekt altijd naar nieuwe manieren om zichzelf uit te dagen op muzikaal gebied. Om dit te kunnen bekostigen, heeft ze een ‘club van 100’ opgericht: de groep zoekt hiervoor 100 sponsoren die €100,- willen doneren. En Des Unique doet graag wat terug: bij deze voorstelling werkt de groep samen met IPSO Centrum Midden-Brabant. Van elk verkocht kaartje wordt €1,50 gedoneerd aan deze organisatie, die psychosociale ondersteuning geeft aan iedereen die direct of indirect wordt getroffen door kanker.

M-Power! is te zien op zaterdag 1 juni om 20.00 uur en zondag 2 juni om 14.00 uur in Cultureel Centrum Elckerlyc te Hilvarenbeek. Kaarten a €19,95 en informatie over de club van 100 zijn verkrijgbaar via www.desunique.nl

Cultureel Centrum Elckerlyc

Cultureel Centrum

Locatie:

Achter 't Raadhuis 2
Hilvarenbeek
Netherlands