Tellerlickerfestival

zaterdag 05 oktober 2024

Winschoten - diverse locatiesWinschotenNederland

Link:

Tellerlickerfestival
Tellerlickerfestival
Muziek overig
zaterdag 5 oktober, Winschoten
TELLERLICKER FESTIVAL – zaterdag 5 oktober in Winschoten. Een editie voor in de boeken.
Tellerlikker is inmiddels een begrip in Winschoten, maar dit jaar pakken we het helemaal anders aan. Geen traditionele Tellerlikker, maar een Tellerlicker met een rauw randje.
Op 5 oktober nemen we Cultuurhuis De Klinker compleet over met een scherp programma vol muziek, voorstellingen en workshops, dat net even anders is dan anders.
In de middag kun je je creativiteit kwijt tijdens een workshop PUNK GRAFFITI waarin je je eigen street art gaat maken of tijdens een workshop BODY MOVEMENT met de danser Gaja Caruso. Deze workshops zijn gratis toegankelijk, maar meld je wel even aan
via deze link
. Beide workshops duren van 15:00 - 17:00 uur. 
En dan ’s avonds? Dan gaat het dak er écht af. Van 19:30 uur kun je genieten van drie podia vol live bands en artiesten zorgen ervoor dat dit een avond wordt zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Met geweldige acts zoals Ploegendienst, Taxi Taxi, Shoom, Cashmyra, JÓRMA, Ramspore, Gaja Caruso, Stagebræker, Videobstrds en Schau Schau belooft dit een avond te worden die je niet wilt missen. 
JÓRMA en Gaja Caruso worden gepresenteerd door STORMRAM, het platform dat nieuwe Noordelijke theatermakers op de kaart zet.
Wil je erbij zijn? Scoor dan nu je tickets voor €12,50 in de voorverkoop!