Evenementen en artiesten aanraden

Artiest of band promoten

Afbeelding moet in jpg, gif of png formaat worden ge-upload

Uw tips verschijnen op deze pagina en na controle ook in de Muziekladder agenda.

Recente tips:

Gumbo Jazzband Kerstborrel

De Gumbo Jazzband speelt goed in het gehoorliggende en dansbare traditionele Jazz, met repertoire uit de Roaring Twenties uit de 20e eeuw. Speciaal voor de maand december larderen wij het repertoire met een paar swingende kerstliedjes.
Entree: Gratis
Aanvang: 18.00 uur
Je bent van harte welkom.

Gumbo Jazzband goes Christmas

De Gumbo Jazzband speelt goed in het gehoorliggende en dansbare traditionele Jazz, met repertoire uit de Roaring Twenties uit de 20e eeuw. Speciaal voor de maand december larderen wij het repertoire met een paar swingende kerstliedjes.
Aanvang: 18.00 uur
Entree is gratis.
Je bent van harte welkom.

Lessons & Carols met Musica Cordis

Na twee jaar viert Kamerkoor Musica Cordis weer de traditionele Lessons & Carols!

In bijbellezingen, gedichten en bijpassende liederen (carols) klinkt het kerstverhaal, dat op deze manier in zijn meest pure vorm beleefd kan worden. 
Ook is er ruimte voor samenzang, o.a. in de processie-liederen, wanneer het koor met kaarsen de kerk binnenkomt en aan het eind weer verlaat.
...

Lessons & Carols met Musica Cordis

Na twee jaar viert Kamerkoor Musica Cordis weer de traditionele Lessons & Carols!

In bijbellezingen, gedichten en bijpassende liederen (carols) klinkt het kerstverhaal, dat op deze manier in zijn meest pure vorm beleefd kan worden. 
Ook is er ruimte voor samenzang, o.a. in de processie-liederen, wanneer het koor met kaarsen de kerk binnenkomt en aan het eind weer verlaat.
...

Scandinavische Wintersprookjes door Ciconia Consort en Karin Strobos

Kerstconcert Scandinavische Wintersprookjes, aanvang 20:00u in Buitensociëteit Hanzehof, Zutphen
Voorprogramma SPEEL MEE MET Ciconia, 19:00 in samenwerking met Muzehof
De Santa Luciaviering en het noorderlichtspektakel maken kerst in Scandinavië tot een waar lichtfestival. Weids besneeuwde bossen, trollen en rendieren maken het magische plaatje compleet. Ciconia Consort en stersoliste...

Scandinavische Wintersprookjes door Ciconia Consort en Karin Strobos

Kerstconcert Scandinavische Wintersprookjes, aanvang 20:00u in Hertz - TivoliVredenburg, Utrecht
De Santa Luciaviering en het noorderlichtspektakel maken kerst in Scandinavië tot een waar lichtfestival. Weids besneeuwde bossen, trollen en rendieren maken het magische plaatje compleet. Ciconia Consort en stersoliste Karin Strobos nemen u mee in een romantisch muziekprogramma uit en over...

Feestelijk Weihnachtsoratorium door Dutch Baroque

Op 9 december voert Dutch Baroque het feestelijke Weihnachtsoratorium uit in Vlissingen.
Weinig klassieke stukken zijn zo nauw met kerst verbonden als dit werk van Johann Sebastian Bach. Meteen bij de eerste klanken van de pauken en trompetten is het feest! Onder leiding van dirigent Gerard de Wit treden op het Dutch Baroque Orchestra op historische instrumenten, Dutch Baroque Vocal...

Pianoduo Elfferich & Pavlov

Galerie Lytse Skientme is bezig met een bijzondere reeks herfst- en winterconcerten met een grote variëteit aan muziekstijlen. Na de maritieme folkmuziek in oktober en de Nederlandstalige poëtische liedjes in november, komt er in december een pianoduo naar de galerie. Op zondagmiddag 18 december laten componist/muzikant Jeroen Elfferich (Nederland) en pianist Ivan Pavlov (Bulgarije) in Koudum ‘...

Livestream van het TASC leerorkest op tv.roctilburg.nl

 • Theaterzaal van ROC - Kunst, Cultuur en Media
 • Tilburg
 • Datum:
  • dinsdag 6 december, 2022

De Troisième Age Social Club, kortweg TASC, haalt met een nieuw concept muzikaal talent bij 50/60+ers naar boven. Het concept is ontwikkeld door Bas Cooymans en Lisette Elbers van de European Jazz Movement.

Op 6 december speelt het TASC leerorkest vanaf 19.30 u. in de theaterzaal van het ROC, Kunst, Cultuur en Media in Tilburg. Het repertoire bestaat uit eigen composities van...

Cantique de Noël, Franse kerstmuziek door de eeuwen

Op 10 en 17 december 2022 voert het Zwols Vocaal Ensemble onder leiding van dirigent Martien Hovestad twee bijzondere kerstconcerten uit. Het programma staat in het teken van Franse kerstmuziek door de eeuwen: het oudste werk van Bouzignac dateert uit de 17e eeuw, daarna volgen diverse werken uit de 19e en 20e eeuw van onder meer Gevaert, Saint-Saëns, Berlioz en Poulenc.
De concerten vinden...

NH Café: St. Solaire x Banner.

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij.

St. Solaire
Het elegante, betoverende geluid van St. Solaire bestaat uit een karakteristieke smeltkroes van warme klanken en subtiele muzikale kleuring. Het muzikaal palet, vol rijke harmonieën en gebalanceerde percussieve lagen, heeft...

NH Café: Jam Sessions

Ben jij die vervelende buur die de buurt wakker schudt met je muzikale escapades? Een ster in wording zonder podium om op te schijnen? Of speel je solo trompet thuis en wil je nu eens samen swingen? Neushoorn organiseert vanaf oktober elke maand Jam Sessions in het café.

Bij de Jam Sessions bieden we een plek aan alle muzikanten die op het podium willen staan, of je nou deze zomer je...

NH Café: Meet Up: Grenzeloze Muziek

Zin in een avond vol internationale muziek en dans? Kom dan naar Meet Up: Grenzeloze Muziek! Deze Meet Up staat volledig in het teken van de kracht van muziek. In een avondvullend programma gaan we in gesprek met mensen met verschillende culturele achtergronden die iets doen met muziek en/of dans. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de verschillende bands van Grenzeloze Muziek en de...

NH Café: Nottin x Bodem

De scheuren van de vorige sloopsessie zitten nog in de dansvloer, maar het is alweer tijd om je op te maken voor een nieuw elektronisch dansavontuur! Gewapend met een paar flinke kratten vinyl, brengen Nottin en Bodem (OAR records) wederom een genre-bending avondje om je decembermaand vroeg piekend in te glijden.

Met een groot hart voor elektronische muziek staan techno DJ’s Nottin...

Boederliefde 18-

Laat dit nieuws maar even landen, want Broederliefde komt naar Neushoorn! Club Red & Neushoorn organiseren op zaterdag 3 december een clubavond speciaal voor jongeren onder de 18. Onze Grote Zaal zal worden omgetoverd tot ‘RED Room’. De zwoele lyrics, stevige en vaak zomerse beats worden in een tropische hoos van enthousiasme en energie bij je gebracht door de mannen van Broederliefde: Emms,...

NH Café: Cervus x Radio Rebel

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij.

Cervus
Deze zes-koppige rockband uit Amsterdam speelt een combinatie van stevige stonerrock, doom en 70's hardrock met een psychedelisch randje. De vele verschillende invloeden van de band creëren een unieke mix van beukende, slepende...

20 Years 3rd BIT

Feest! 3rd BIT Events komt voor de 15e keer naar Neushoorn: deze keer om hun 20-jarig jubileum te vieren. De afgelopen 20 jaar zijn vele dj’s, vrijwilligers en andere PsyFreaks samengekomen om onder de banner van 3rd BIT Events te dansen! En zo is dankzij jullie 3rd BIT het Psytrance begrip van Leeuwarden geworden.

Stel je voor, een wereld waar de kleuren om je heen dansen en...

Hollersfest

Na 6 jaar, 3 albums, veel shows, vele kilometers, blaren en gebroken snaren heeft Electric Hollers besloten om te stoppen. Maar niet voordat de band nog een keer in Leeuwarden speelt! Op zaterdag 19 november presenteert de band een veelzijdig eigen festival in Neushoorn onder de naam ‘HollersFest’.

Electric Hollers
Maak je klaar om nog een keer weggeblazen te worden door een...

Mell & Vintage Future - Roots & Romance

Na het succes van het eerste album, gevolgd door het album Roots & Romance, de verschillende topsongs bij Radio 2, hun uitvoering van Perfect Day, in de Paramount Film The In Between en het succes bij Linda’s Wintermaand, is het tijd voor Roots & Romance 2.

De Dijk

De Dijk heeft overal ter wereld gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. De roots van hun muziek liggen in the Deep South: New Orleans, Muscle Shoals en Memphis, Tennessee. De poëzie van elke dag. Heel dierbaar, heel dichtbij....

Joost Spijkers - Hotel Spijkers

Welkom. Hier, in Hotel Spijkers, ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Hier hoeft een mens nooit meer alleen te zijn. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren.

Waylon - Gewoon Willem

Een theatershow die de muziek eert die hem gered heeft van het leven. Van Robert Long tot Andre Hazes, alle grote Nederlandstalige zangers van de afgelopen 75 jaar komen voorbij. Hun schatkamers aan repertoire verrijkt met mooie eigen liedjes brengt hij ten gehore tijdens zijn theatershow. Een koninklijke naam verdient een groot podium: Gewoon Willem! Niets meer maar zeker niets minder.

Kovacs - Fragile Theatertour

KOVACS is een multi-talent, een chanteuse met een tijdloos en tegelijkertijd rauw stemgeluid. Een unieke muzikante wiens artistieke kwaliteiten niet blijven bij muziek maar ook te bewonderen zijn in haar kunst, mode en design. Haar achtergrond en haar mysterieuze verleden zijn belangrijke inspiratiebronnen voor haar creaties.

Cello Octet Amsterdam e.a. Sgt. Pepper's Lonely Cello Band

Hoe ga je Lucy in the Sky with Diamonds of A Day in the Life laten klinken op acht cello’s? Een enorme technische en artistieke uitdaging die alleen een zeer ervaren vakman en grote creatieve geest, die ook nog alles weet van pop en rock kan aangaan. Eigenlijk is er maar een persoon om dit aan toe te vertrouwen: de Nederlands-Amerikaanse componist, gitarist en popzanger David Dramm. De iconische...

The Royal Dutch Scam - Things About Sting

Deze muzikale theatershow is geformeerd rond leadzanger en saxofonist Lo van Gorp, één van de allerbeste Nederlandse sessiemuzikanten. Na al eerder zeer succesvol het repertoire van Steely Dan naar de theaters te hebben gebracht, gaan Lo van Gorp en zijn band The Royal Dutch Scam zich nu wagen aan het repertoire van Sting en The Police met oog voor detail.

HAEVN In Concert

Met hun eigenzinnige en filmische dreampop veroverde HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na vijf jaar van grote uitverkochte clubtours vinden de mannen het tijd voor een nieuw avontuur: een theatertour, waarin songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen hun dromerige muziek terugbrengen naar de basis en op de meest intieme manier ten gehore brengen.

Nico Dijkshoorn & The Hank Five - Dijkshoorn Durft

In zijn nieuwe theatershow Dijkshoorn Durft gaat Nico op zoek naar alles wat hem gelukkig maakt. Een flard J.J. Cale uit het openstaande raam van die hele lieve buurvrouw. Een linkerschoen langs de snelweg en dat je een kilometer verder de rechter ziet liggen. Die ene zin van Bob Dylan. Twee stokstaartjes. Een juichende recensie uit 1958.

Tania Kross - Van Curacao tot Concertgebouw

Om haar eerste kwarteeuw als zangeres te vieren, zal Tania Kross samen met haar twee muzikale vrienden een reeks van exclusieve jubileumrecitals geven. Tania met vleugels! Een intiem concert met aandacht voor de muzikale hoogtepunten in haar carrière en voor haar eiland Curaçao.

Michelle David & The True Tones

In de nieuwe theatershow van Michelle David & The True-Tones wordt je meegenomen op een muzikale ontdekkingstocht vanuit verschillende invloeden. Ze hebben het verlangen om mensen de ware boodschap van muziek te brengen namelijk; liefde, eenheid en samenhang.

Flip Noorman Zingt Tom Waits

Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk Cohen te zijn; in dit programma doet hij er nog een schepje bovenop en zal alles in het Nederlands te horen zijn.

Blaudzun - NY-RIO-BERLIN

Begin 2022 verschijnt Blaudzun’s zesde langspeler LONELY CITY EXIT WOUNDS. De singles REAL HERO en WIDE OPEN worden gekozen als TopSong bij NPO Radio2 en het album bereikt de nummer-1 positie in de Nederlandse album top-100. Recensenten komen superlatieven tekort om artiest en songs te duiden en prijzen.

Sinan Eroglu Zingt Brel

Op pure, ontroerende wijze zingt Sinan Eroglu de prachtige nummers van Jacques Brel. Sinan was vastbesloten zijn leven lang te acteren, toen hij dankzij Brel zijn eigen muzikaliteit ontdekte. De manier waarop deze legendarische artiest verhalen vertelde op muziek, raakte Sinan recht in zijn ziel. En dat is precies wat Sinan nu bij zijn publiek bereikt. In Sinan Eroglu zingt Jacques Brel vertelt...

Rob Dekay + band - Theatertour

Rob Dekay is een vat vol tegenstrijdigheden met niet alleen kleurrijke tatoeages, maar ook een kleurrijk verleden. De meeste mensen kennen hem als de singer-songwriter met het rauwe stemgeluid. Of als dé mol uit het 2020 seizoen van Wie Is De Mol of Judas uit The Passion een jaar later. Maar wie is Rob nu echt? Tijdens zijn theatertour neemt hij – samen met zijn band – uitgebreid de tijd om dat...

Meral Polat Trio In Concert

Onder sublieme begeleiding van gitaar, toetsen en drums voert het Meral Polat Trio je mee op een meanderende reis langs hedendaagse Anatolische folk, Koerdische klanken en de wortels van de blues. Aards, hoopvol en zielsnijdend. Met eigen teksten en gedichten uit de poëtische nalatenschap van haar vader- Ali Ihsan Polat- onderneemt het trio een louterende zoektocht en vertolken ze de liefde,...

Kerstconcert Prins Claus Conservatorium o.l.v. Louis Buskens

Studenten van het Prins Claus Conservatorium geven op 16 en 17 december een kerstconcert met een feestelijk en gevarieerd programma.

Het publiek kan genieten van een prachtig concert uitgevoerd door koor en ensembles onder leiding van Louis Buskens. Op het programma staan werken en arrangementen van Benjamin Britten, Eric Whitacre en David Willcocks. Kom luisteren naar ons koor met...

Nico Klaasen, bariton en Laurens Leujes, piano

Op zondag 27 november staat Cultuurhuis De Paulus weer in het teken van een liederen recital. Deze
keer cultuur van eigen Oegstgeester bodem.
Nico Klaasen, bariton, en Laurens Leujes, piano, brengen enkele delen ten gehore uit liederencycli
van Wagner (Wesendonck Lieder), Sviridov (Petersburg, a vocal poem) en Schubert (Winterreise),
aangevuld met liederen van Tsjaikovski, Händel en Stölzel.
Nico Klaasen heeft als koorsolist in 2019, net voor Corona diverse prijzen gewonnen op festivals in
Belarus en Moskou. Ook heeft hij in 2018 meegezongen in de uitvoering van de Mattheus Passion
van Hilarion (Alfejev) onder leiding van topdirigent Valeriy Polyansky. Vanaf 2021 is hij zich toe gaan
leggen op het zingen van recitals met pianobegeleiding.

Slava Sundays w/ Borys Fedorov, Stefan Metz and the Dutch String Quartet

The Slava Sundays are a series of benefit concerts with renowned musicians from Ukraine and beyond, all supporting the Ukrainian cause. All proceeds go to the Winter is Coming projects, providing immediate humanitarian aid to the newly liberated villages and cities of the front line.

For this second edition, we are very pleased to announce that the great Borys Fedorov, together with...

17e eeuw in Centraal Europa - Ensemble Amaracus

Ensemble Amaracus presenteert een zeventiende-eeuws programma met muziek voor strijkensemble en klavecimbel. De muziek kenmerkt zich door contrasten: ritmische dansen worden afgewisseld door lyrische, harmonische passages, waarbij de violen, altviolen, de cello en het klavecimbel beurtelings het initiatief nemen. Van humor tot klaagzang, van trots tot troosteloos, de muziek neemt de luisteraar op...

Blues After Seven - Bierkelder

Blues After Seven doet in Kaastad Alkmaar de Bierkelder aan, een onwijs leuke kroeg gelegen in het oude vestings centrum. Zondagmiddag 18-12-2022 wordt er vanaf 16:00 uur lekker 'gebluest'. Vrij entree.
https://www.bluesafterseven.nl/
https://www.facebook.com/bluesafter7
https://www.debierkelderalkmaar.nl/

O magnum mysterium Cappella Breda

 • Grote Kerk Den Bosch, Kerkstraat 20 5211 KG 's-Hertogenbosch
 • Den Bosch
 • Datum:
  • vrijdag 16 december, 2022
  • zondag 18 december, 2022

Op 16 en 18 december zingt Cappella Breda olv Elisabeth Blom een prachtig kerstprogramma in respectievelijk Den Bosch en Breda!
Het thema is “O Magnum mysterium”, van oorsprong Gregoriaanse gezangen die in het klooster werden gezongen als antwoord tijdens de vroege ochtend gebeden op kerstdag. Veel componisten zoals onder andere Tavener, Pärt, Villette en Sweelink lieten zich door deze...

Kerstconcert Basilius Vocaal Ensemble

Aanvang 16.00u (geen pauze) - zaal open 15.30u

Normaal tarief volwassenen: € 15,-
Jeugd t/m 18 jaar, student/CJP: € 10,-
Kinderen (t/m 12 jaar): gratis

Prijs is inclusief een consumptiebon voor een drankje na afloop.
Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Zeist.

Marble Waves - Roots in Heusden

Marble Waves is een folkband met indie, pop en Americana-invloeden. De muziek van Marble Waves kenmerkt zich door dichtende teksten, dromerig gitaarspel en meerstemmige
zang.

Op 17 april 2020 bracht de folkband hun eerste officiële single uit, “Through The Dark”.

In mei verscheen de 2e single “Extra Ordinary” en in augustus de 3e single “Caught in a Current”,...

DONNE ABBANDONATE met SIGISWALD KUIJKEN (viool) & MARIE KUIJKEN (pianoforte naar Stein, ca. 1785) & ANAÏS MERLIN (sopraan)

Voor SIGISWALD KUIJKEN, violist en dirigent van wereldformaat, en pionier van de Oude Muziek-beweging, is 2022 een uniek feestelijk JUBILEUMJAAR met de 50ste verjaardag van zijn ensemble.

Op zondag 20 november om 16u30 zal hij, na recente concert-tournees in Nederland, Duitsland, Japan, Korea en Zwitserland, samen met zijn dochter MARIE en de sopraan ANAÏS MERLIN te gast zijn in de...

Trio Mandili - Benefietconcert

De Georgische YouTube-sensatie Trio Mandili, die met haar muziek al enkele jaren het internet verovert en de wereld een stukje mooier maakt, is voor het eerst te zien in Nederlanden en bezoekt ook d’Rentmeester!

Het drietal zingt liederen over vrede en begeleiden zichzelf op de chonguri, een driesnarig instrument lijkend op de Russische balalaika. Ze brengen hun teksten door nieuwe...

Kasteeltuin concerten

 • Helmond Centrum
 • Helmond
 • Datum:
  • vrijdag 7 juli, 2023
  • vrijdag 14 juli, 2023
  • vrijdag 21 juli, 2023
  • vrijdag 28 juli, 2023
  • vrijdag 4 augustus, 2023
  • vrijdag 11 augustus, 2023
  • vrijdag 18 augustus, 2023
  • vrijdag 25 augustus, 2023

Na de succesvolle 20e jubileumeditie van De Kasteeltuinconcerten Helmond zijn we terug in 2023! De 21e editie van De Kasteeltuinconcerten Helmond vindt in 2023 plaats op ACHT vrijdagavonden in juli en augustus. De opzet zal gelijk zijn aan voorgaande jaren op dezelfde locatie, op dezelfde tijden, met dezelfde sfeer en zoals altijd gratis toegankelijk.

Zomerkermis Helmond

 • Helmond Centrum
 • Helmond
 • Datum:
  • vrijdag 7 juli, 2023
  • zaterdag 8 juli, 2023
  • zondag 9 juli, 2023
  • maandag 10 juli, 2023
  • dinsdag 11 juli, 2023
  • woensdag 12 juli, 2023

— VERVOER EN PARKEREN —
Op de Ameidewal en het Piet Blomplein kan tijdens de Voorjaarskermis Helmond niet worden geparkeerd.

Parkeergarage De Elzas is wel geopend en bereikbaar via de Kanaaldijk N.W. – Havenweg. Ook de parkeergarages Doorneind en Boscotondo zijn tijdens de kermis gewoon geopend.

Vanwege de verwachte drukte is het verstandig om op de fiets te komen...

Voorjaarskermis Helmond

Op de Ameidewal en het Piet Blomplein kan tijdens de Voorjaarskermis Helmond niet worden geparkeerd.

Parkeergarage De Elzas is wel geopend en bereikbaar via de Kanaaldijk N.W. – Havenweg. Ook de parkeergarages Doorneind en Boscotondo zijn tijdens de kermis gewoon geopend.

Vanwege de verwachte drukte is het verstandig om op de fiets te komen. Er zijn meer dan genoeg (...

Helmond

Helmond Live is een sfeervol muziekevenement in het horecahart van Helmond. Het vindt dit jaar plaats op Hemelvaartsdag rondom de terrassen in het gezellige horecagebied. Verspreid door het centrum zijn diverse buiten- en binnenpodia te vinden. Helmond Live staat in het teken van de speciale tribute bands editie. Helmond City Events organiseert dit muziekevenement al enkele jaren in samenwerking...

Een historische Winterreise met Jasper Schweppe en Riko Fukuda

Al bijna 200 jaar weet Franz Schuberts liederencyclus Winterreise vele luisteraars te ontroeren. De 24 liederen over een mislukte liefde ademen een serene winterse rust. De ene prachtige metafoor na de andere komt voorbij als de zanger ons meeneemt op zijn wandeltocht. Van een knarsende windwijzer, langs sneeuwvlaktes waar zijn tranen de sneeuw doen smelten, langs drooggevallen riviertjes en...

Kerstconcert Leids Kamerkoor Vocalei

 • Kerkelijk Centrum De Regenboog, Watermolen 1, Merenwijk, Leiden.
 • Leiden
 • Datum:
  • zondag 11 december, 2022

Kerstconcert Kamerkoor Vocalei
Kamerkoor Vocalei geeft een kerstconcert op zondagmiddag 11 december om 16.00 uur o.l.v. Arthur Koopman in Kerkelijk Centrum De Regenboog, Watermolen 1, Merenwijk, Leiden.
In het sfeervolle programma van dit concert laat Vocalei bekende en minder bekende kerstliederen en geestelijke muziek horen uit verschillende landen en verschillende periodes, o.a....

Blues After Seven - Inloop Cafe Pleyn68

De oude Rijn maakt een 'klotsend' geluid op slechts een paar meter afstand van "Pleyn68". Op 20-11-2022 gaat er 's middags Zuid-Hollandse 'Blues' klinken tijdens 'Inloopcafé LIVE'. Na in de omgeving regelmatig te hebben gespeeld in Leiden, Stompwijk, Nieuwkoop, Alphen en Boskoop is Hazerswoude-Rijndijk ready voor de blues van 'Blues After Seven'. Entree gratis.

https://www....

David Mackor

David Mackor trad op in de Tiende van Tijl. Hij maakte een interessante loopbaan door, van elektrische gitaar naar akoestische gitaar, naar klassiek gitaar, luit en theorbe. Tijdens dit concert speelt hij werken van Dowland, Pinti, anonieme werken en Laurencini, onder de naam 'Like as the Lute delights'.

Glow live music & fine dining

 • Fifth NRE
  Gasfabriek 5
  5613 CP Eindhoven
 • Eindhoven
 • Datum:
  • vrijdag 11 november, 2022
  • zaterdag 12 november, 2022
  • zondag 13 november, 2022
  • maandag 14 november, 2022
  • dinsdag 15 november, 2022
  • woensdag 16 november, 2022
  • donderdag 17 november, 2022
  • vrijdag 18 november, 2022
  • zaterdag 19 november, 2022

Veel live muziek en goede horeca op deze locatie. Fine dining maar ook een bar met pizza en pasta. Kijk op de website voor meer info. www.fifthnre.com

RCOW Vertelt

Onder de titel RCOW Vertelt verzorgt Regionaal Concertorkest
Wilskracht een muzikale reis door de literatuur. Centraal staat het bijzondere I
Shall Love But Thee van Jan van der Roost, dat vertolkt zal worden door de zeer
getalenteerde sopraanzangeres Judith Weusten. Rondom dat werk is een
gevarieerd programma samengesteld van muziek die geïnspireerd is op verhalen
...

Koor Arise Kampen, o.b.v. Sander van den Houten met begeleiding op het beroemde Bätz-orgel door Aarnoud de Groen

12 november 2022 | 15.30 uur | Lutherse kerk Den Haag
Toegangsprijs € 10,- | kaartverkoop aan de deur, deur open om 15:00 uur

Het gerenommeerde koor Arise uit Kampen geeft op zaterdag 12 november om 15:30 uur een concert in de Lutherse Kerk in Den Haag. Dirigent Sander van den Houten heeft een programma samengesteld in het kader van Allerzielen: Het koor zingt het geliefde...

Celloconcert Elgar | Heemsteeds Philharmonisch Orkest met Emma Naegele

Op 20 november a.s. om 20.00 uur geeft het Heemsteeds Philharmonisch Orkest in de Pinksterkerk in Heemstede een herfstconcert. Te gast is de 17-jarige celliste Emma Naegele. Zij speelt het wereldberoemde celloconcert van Edward Elgar.

Het celloconcert ging in première in oktober 1919. Elgar dirigeerde zelf, niet lang na het overlijden van zijn vrouw. Hij schreef het concert tijdens...

1e symfonie van Rachmaninov door de Orchest-Vereeniging Dordrecht

De toegangsprijs (incl. koffie/thee) is 17.50, voor jongeren en studenten 12.50. Kaartjes zijn via de leden, aan de zaal of via de website te verkrijgen: kaartverkoop@orchest-vereeniging.nl. We hopen dat velen op zaterdag 20 november, om 20.00 uur, de weg naar de Wilhelminakerk aan de Blekersdijk 41 te Dordrecht zullen weten te vinden om van dit concert van de Dordtse Orchest-Vereeniging te komen...

Open Studio Vlaardingen

De Open Studio is een wekelijks terugkerend, laagdrempelig talentontwikkelingstraject op het gebied van podiumkunst voor beginnende amateur muziek- en theaterbeoefenaars van alle leeftijden en achtergronden.

In Kade40 te Vlaardingen, komen Muzikanten van alle achtergronden op de vrijdagavonden samen om muziek te maken en coaching te ontvangen, met een optreden als toetje!
...

Photonen Vocaal Ensemble zingt Da Pacem

Photonen - bekend van de tv-serie KLEM - zingt prachtig klassiek a capella-programma Da Pacem.
Spannende maar ook serene muziek, oud en hedendaags, rond het thema vrede.
Aanvang 15.15 uur. De Dominicuskerk bevindt zich op loopafstand van Amsterdam CS.
Meer en info en kaartverkoop via de website van Photonen.
Ook op zaterdagavond 26 november in de Buiksloterkerk, Amsterdam-...

Photonen Vocaal Ensemble zingt Da Pacem

Photonen - bekend van de tv-serie KLEM - zingt prachtig klassiek a capella-programma Da Pacem.
Spannende maar ook serene muziek, oud en hedendaags, rond het thema vrede.
Aanvang 20.15 uur. De Buiksloterkerk is een prachtige monumentale kerk in Amsterdam-Noord.
Meer info en kaartverkoop via de website van Photonen.
Herhaling op zondagmiddag 27 november in de Dominicuskerk,...

Meer »
Abonneren op Front page feed