Evenementen en artiesten aanraden

Artiest of band promoten

Afbeelding moet in jpg, gif of png formaat worden ge-upload

Uw tips verschijnen op deze pagina en na controle ook in de Muziekladder agenda.

Recente tips:

Shep Treasure + Kitchen + Søcks

Shep Treasure is het alter ego van songwriter en beeldend kunstenaar Sabrina Nichols. Met een scherp gevoel voor melodie en een fijnzinnig oor voor geluid en dissonantie, creëert Shep Treasure een unieke klankwereld die aanvoelt als de rand van de nacht.

Kitchen is de muziekcreatie van James Keegan uit Rochester, NY. Keegan begon in 2016 met het uitbrengen van lo-fi tape-opnames...

Marie Chaplet zingt haar favoriete werken

Zangeres, chansonnière Marie Chaplet is terug in Nederland om haar soloproject te presenteren, waarin al haar favoriete werken zijn opgenomen, van Franse klassiekers tot jazz, evenals haar eigen geschreven nummers die liefde, ontberingen en veerkracht verkennen in een soulvolle stijl, vaak met een vleugje humor, en altijd sterk beïnvloed door haar internationale banden en brede scala aan muzikale...

Gradalicious 1500-1800 slot Zeist

Tussen 15.00 en 18.00 uur zal Gradalicious optreden: Zeister Zangeres Grada Jansen brengt met haar band Gradalicious de hits van vandaag tot leven met pop, funky jazz, Latijnse ritmes, met een vleugje swing en zelfs een spatje rap! Prachtig gearrangeerde nummers worden met verve ten gehore gebracht door deze muzikale virtuozen.

Ontspanning - Stilte - Verbinding - Vrede - Vreugde - Mantrazang

Op vrijdagavond 21 juni ben je van harte welkom bij de mantrazangbijeenkomst in de kerk op de wierde.

Mantra's zijn spirituele gezangen met eenvoudige melodieën en korte teksten. De melodieën passen bij de teksten; ze zijn vrolijk en uitbundig of juist ingetogen en meditatief. De mantra's gaan over wezenlijke thema’s en bevatten wijsheden die soms al duizenden jaren oud zijn....

Summer of Music Final Concert: Revolver & work-in-progress Ossenlied door Kate Moore & Herz Ensemble

Open: 20:30 - 21:30 hrs
Tickets: € 13,50 (vanaf) incl consumptiemunt / Regulier: €17,50 | CJP/ Student/ <18: €15.50 | Kunst(vak)student/ <18: €13.50 | Stadspas groene stip: €4,50 | Inclusief welkomstdrankje | Lunch of diner: €15,-

Summer of Music Final Concert

Revolver (2021): Kate Moore (voice and ancient instruments), Meiyi Lee (percussion), Georgia...

Summer of Music: Viola da Gamba Bijeenkomst door Margo Fontijne

Open: 14:00 - 16:00 hrs
Tickets: € 12,50 incl hapje en drankje

VIOLA DA GAMBA BIJEENKOMST
Het evenement is een bijeenkomst voor Gamba-spelers om samen te komen en zich aan te sluiten bij een gemengd gezelschap. Alle niveaus welkom. Het concert wordt geleid door master viola da gamba speler Margo Fontijne.

Deelnemers zijn welkom als speler of als luisteraar....

ummer of Music: Music Marathon Thorn Rose Impromptu

Line up: Joe Puglia (violin), Michela Amici (harp), Jos Haring and friends (ancient music), Miri Lee and friends (dance and improvised music, Rianne Wilbers (voice and electronics), Laura Sandee (piano), Tom Sanderman (saxophone), Annette Schenk (clarinet), Jellantsje de Vries (violins), Elisabeth Smalt (violas), Sjors van der Mark (electric guitars and electronics)
Open: 13:00 - 00:00 hrs...

Summer of Music: Composer Walk door Kate Moore

Genre: Wandeling, workshop
Open: 10:00 - 15:00 hrs
Tickets: € 40 incl lunch

COMPOSER WALK
Tijdens de Composer Walk op zaterdag 17 augustus geeft Kate Moore een workshop over wandelen en het creatieve proces. Ze geeft een inleiding over haar project A Beautiful Path waarin ze een langeafstandswandelroute heeft gecomponeerd alsof het een muziekcompositie is die haar...

Groundless Society (Luca Polizzi & Jacopo Pisapia) in Y2 Poelestraat vrij 14/6 va 18-19u deur open va 15u

Welkom bij het optreden van Groundless Society (Luca Polizzi & Jacopo Pisapia) in Y2 Poelestraat op vrijdag 14 juni van ca 18 tot ca 19u. u. Vanwege de lopende tentoonstelling (werk Setz, Que, Molema en Kamps) zijn de deuren open vanaf 15u. De ingang van Y2 Poelestraat is tussen nr 14 en nr 16.

Voordat Jacobo Pisapia, klassiek percussionist, voor onbekende tijd terug naar Italië...

dubbelconcert: HAMRAAZ DUO en MA’TUT FATA MORGANA

Op de prachtig gelegen De Burcht presenteert De X vanavond twee ensembles om je vingers bij af te likken en die hier perfect passen, namelijk het Hamraaz Duo en Ma’tut Fata Morgana.

Het Hamraaz Duo bestaat uit twee dames die de sterren van de hemel spelen. Khorshid Dadbeh is een Iraanse tanbur- en tar-speler die afgelopen Peel Slowly And See solo al heel veel indruk maakte....

DUO SATSUZEN

DUO SATSUZEN neemt u mee op een muzikale reis door Japan. De essentie van natuur en Japanse cultuur vormt de kern van het repertoire van DUO SATSUZEN. Door de harmonieuze combinatie van klanken uit hun instrumenten komen de Japanse en westerse wereld samen.

Het wordt een gevarieerd muziekprogramma bestaande uit Japanse traditionele en volksmuziek, evenals Japanse en westerse moderne...

Adriaan Stoet

Adriaan Stoet is een Nederlands violist.
Stoet volgde zijn eerste vioollessen vanaf 11 jaar. Nadat hij een talentvol violist bleek te zijn, vertrok hij naar het conservatorium alwaar hij studeerde bij Philipp Hirshhorn. Bij hem studeerde hij in 1993 af. Hij volgde diverse masterclasses bij violisten als Viktor Liberman, György Pauk en Ruggiero Ricci.
Hij nam diverse albums op, waaronder een cd met violiste Emmy Verhey. Later speelde hij met Verhey en Herman Krebbers. Hij concerteerde met zangeres Inessa Galante en saxofonist Henk van Twillert in Engeland en Letland, en trad op in het Concertgebouw. Hij won door zijn imitatie van André Rieu de Play Back Show op televisie. In maart 2008 nam Stoet met Van Schie de cd Die Geigen, ja die Geigen! op.

Winterconcert Jan Vayne, Harm Hoeve en Adriaan Stoet

 • Grote-of Sint Stephanuskerk
  Markt 10
  8061GG
  Hasselt (Overijssel) Nederland
 • Hasselt (Overijssel)
 • Datum:
  • zaterdag 30 november, 2024

Winterconcert in de Grote -of Stephanuskerk in Hasselt

mmv Jan Vayne piano/orgel
Harm Hoeve orgel
Adriaan Stoet viool

Op zaterdagavond 30 november 2024 is de Grote-of Stephanuskerk in Hasselt het decor van een sfeervol concert.
Pianist Jan Vayne, organist Harm Hoeve en violist Adriaan Stoet zullen een bijzonder gevarieerd...

Nederlands Strijkersgilde 2024 - een Tweede Thuis

Van hemelse klanken tot aardse dansen, het komt allemaal langs in dit concert van het Nederlands Strijkersgilde. Met werken uit de 20e en 21e eeuw laat het Nederlands Strijkersgilde je de veelzijdigheid van een strijkorkest horen. Harpist Joost Willlemze zal soleren in het Lyra Angelica van Alwyn.

In ‘Variations on a Theme of Frank Bridge’, beschrijft Benjamin Britten met muziek het...

Nederlands Strijkersgilde 2024 - een Tweede Thuis

Van hemelse klanken tot aardse dansen, het komt allemaal langs in dit concert van het Nederlands Strijkersgilde. Met werken uit de 20e en 21e eeuw laat het Nederlands Strijkersgilde je de veelzijdigheid van een strijkorkest horen. Harpist Joost Willlemze zal soleren in het Lyra Angelica van Alwyn.

In ‘Variations on a Theme of Frank Bridge’, beschrijft Benjamin Britten met muziek het...

Nederlands Strijkersgilde 2024 - een Tweede Thuis

Van hemelse klanken tot aardse dansen, het komt allemaal langs in dit concert van het Nederlands Strijkersgilde. Met werken uit de 20e en 21e eeuw laat het Nederlands Strijkersgilde je de veelzijdigheid van een strijkorkest horen. Harpist Joost Willlemze zal soleren in het Lyra Angelica van Alwyn.

In ‘Variations on a Theme of Frank Bridge’, beschrijft Benjamin Britten met muziek het...

Lemon live op het Wallenfestival

 • Cultureel eetcafé 'Skek, Zeedijk 4-8, 1012 AX Amsterdam
 • Amsterdam
 • Datum:
  • zaterdag 22 juni, 2024
  • zondag 23 juni, 2024

Aanvang 15:00 uur. Lemon's funky indie rock is sterk beïnvloed door de sound van de Second Summer of Love. Denk aan Stone Roses, Primal Scream, The Charlatans, Stone Roses, Happy Mondays. Ook is de invloed van Talking Heads, The Kooks en Kasabian te horen.

Saskia Laroo & Warren Byrd

Mr. Jazz & Vief is een samenwerking die zich richt op het presenteren
van live jazzmuziek. Ze brengen getalenteerde artiesten naar het podium,
zodat het publiek kan genieten van geweldige muziek en optredens.
In dit specifieke geval presenteren ze het duo Saskia Laroo & Warren Byrd
op Donderdag 13 Juni. Hierbij wat meer informatie over deze twee artiesten:
• Saskia Laroo: Ze wordt wel eens de Europese Miles Davis of ‘Lady Miles’
genoemd. Saskia draait al vier decennia mee in de internationale jazzscene.
Ze speelt niet alleen trompet, maar ook saxofoon. Haar stijl is divers en
omvat jazz, Latin en dance. Ze heeft zeven albums op haar naam staan en is
ook te horen als gast op albums van onder andere Hans Dulfer en Rosa King.

Surfin' Sunday

Surfin’ sunday = back! Op zondag 14 juli vanaf 15:00 peddel je binnen voor dé after-surf hang-out van deze zomer. Na twee knallende edities in 2022 en 2023 aan de Nederlandse kust, verwachten we ook dit jaar weer uptempo knallers en plain ol’ wave riders!

Surfinn sunday Line-up

Stories from Shamehill

Joris de Haan – Gitarist
Arend Keeman – Drum
...

Familieconcert pianoduo Beth &Flo (4+)

Op zondag 30 juni treedt het pianoduo Beth & Flo op in het gemeentehuis van Bloemendaal. Het belooft een verrassend concert te worden met de nodige humor, interactie en geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 4 jaar. Met delen uit het Carnaval des Animaux van Saint-Saëns en muziek van o.a. Ruben Naeff, Debussy, Mozart en Gershwin is dit concert van Beth & Flo een pianofeest voor iedereen!...

Fado concert in kasteel Doornenburg door Quatro Ventos

fadoquartet Quatro Ventos
20 juni donderdag 20.00 uur
Clube de fado is de titel van het programma van het fadoquartet Quatro Ventos. De Portugese zanger/gitarist Emanuel Pessanha is sinds 1996 de voorman van dit uitmuntende fado-ensemble. Quatro Ventos speelt met elementen uit de Portugees populaire muziek, deint op de golven van swing ,Franse chansons en “canzone italiana”, om...

Klassieke muziek uit India in Y2 Poelestraat

For English scroll down

SaarVadi (SaarVadi.com) is een organisatie die klassieke muziek uit India brengt en promoot. Dat doet zij o.a. door het geven van kursussen, workshops, demonstraties, retreats en koncerten.
Op zaterdag 8 juni tussen 16u en 22u komt SaarVadi naar Y2 Poelestraat.

Tussen het werk van eric setz, Greg Que, Kris Molema en Leslie Kamps, zullen er...

VIOLONCELLO VOOR VREDE MET LUCIA SWARTS. BART STOUTEN interviewt GERARD BODIFEE over zijn nieuwste boek.

Op zondag 23 juni, in de BEGIJNHOFKERK te BRUGGE, werelderfgoed van de UNESCO, speelt de INTERNATIONAAL GERENOMMEERDE LUCIA SWARTS, in de sporen van PABLO CASALS & ROSTROPOVITCH: VIOLONCELLO VOOR VREDE. Het concert wordt opgenomen en naderhand uitgezonden door de NEDERLANDSE CONCERTZENDER.

LUCIA SWARTS, voormalig leerling van ANNER BIJLSMA, ‘EERSTE CELLIST’ van de wereldbekende...

Zomerse serenade door Symfonisch Blaasorkest Drunen

Beleef een onvergetelijke zomeravond met het Symfonisch Blaasorkest (SBO) van Harmonie Drunen onder leiding van dirigent Johan Smeulders. Zin in een avond meeslepende melodieën en betoverende klanken? Zorg dat je erbij bent!

Programma

● Children's March van Percy Grainger – Een nostalgische reis door traditionele klanken.
● Wind Sketches van Philip Sparke – Een...

6e editie Bad Billy Blue festival

Zaterdag 15 juni 2024 is het weer zover. Badhús in De Westereen organiseert samen met de Fryske V8 Riders voor de 6e keer een zomers buitenfestival voor jong en oud, inmiddels bekend als het BBB festival.
De vorige edities waren een groot succes met honderden bezoekers en ook nu is het festival weer helemaal gratis toegankelijk. Het BBB festival is een supergezellig country/bluegrass/...

Dance & Party Music 70-80-90s met live-orkest

THE GOOD OLD DAYS are back again in de legendarische CORSO!
Vier samen met ons 1 jaar Campus Corso met een spetterende dance party.
Op vrijdag 28 juni 2024 moet je voor een onvergetelijke avond vol muziek en dans in de Corso zijn. Kom genieten van een LIVE party dansorkest, zoals in de goede oude tijd! Patrick Deltenre (gitaar), Fabrizio Erba (bas), Luca (toetsen, gitaar) en Toto...

Swinging American Songbook met Bruno Castellucci en Paolo Loveri Trio

Jazzliefhebbers opgelet!
Op vrijdag 21 juni 2024 verwelkomt Campus Corso een uitzonderlijk jazztrio: Paolo Loveri (jazzgitaar), Bruno Castellucci (drums) en Benoît Vanderstraeten (bas).
Deze briljante muzikanten nemen je mee op een onvergetelijke muzikale ontdekkingstocht, waarbij ze zowel hun eigen originele werken als tijdloze jazzstandards vertolken. Geniet van meesterlijke...

Manhuistuinconcert

Zondag 9 juni is er een optreden van Koor 55. Het is een gemengd koor met 40 leden dat in 1955 werd opgericht en het staat onder leiding van Jolanda Nagelkerke. Ze zullen een gevarieerd programma brengen en o.a. zingen Morning has Broken, Plaisir d'amour en Thank you for the music.  Verder zijn er nog 2 speciale uitvoeringen van The Rose of Allendale met banjo begeleiding en Siyahamba met djembe...

Michael Antony Austin in De Brauerij (bij Nijmegen)

De Engelse zanger Michael Antony Austin woont in Duitsland, vlakbij de Nederlandse grens. Als groot filmliefhebber komt storytelling sterk naar voren in zijn muziek. Van een jonge mijnwerker die droomt van de zee tot zijn eigen ervaringen met liefde en verlies, elk nummer draagt een uniek verhaal met zich mee.

Van levendige rocksongs tot emotionele ballads, Michael voelt wat hij...

Dries Bongaerts in De Brauerij (bij Nijmegen)

Dries Bongaerts brengt intieme indiefolk. Met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder bezingt hij met tomeloze strijdvaardigheid het kleine en het grote leven. In Vlaanderen is Bongaerts bekend als de charismatische frontman van de Antwerpse/Limburgse band New Rising Sun, waarmee hij in 2015 het uitstekende album We’re All Coming Home uitbracht.

Voortaan zoekt hij dus ook...

Lotte Walda in De Brauerij (bij Nijmegen)

Lotte Walda haalt haar inspiratie bij zangeressen uit de tijd van de flowerpower. Als een zonnestraal reist ze de wereld over om haar muziek naar de mensen toe te brengen. Haar nieuwe album ‘Sunflower’ nam haar vanuit het Limburgse landschap mee tot in Nashville en Guatemala. Met een warm hart voor artiesten als Joni Mitchell en Melanie Safka schreef Lotte het afgelopen jaar verschillende nieuwe...

Josh Gray in De Brauerij (bij Nijmegen)

Josh Gray en zijn band betreden het podium van De Brauerij voor een exclusieve try-out. Gray is een opkomende Amerikaanse singer-songwriter en maakte vorig jaar indruk met zijn album “Walk Alone”. Hoewel een kleine groep liefhebbers hem al kenden van zijn eerdere EP uit 2015 en zijn debuutalbum “Songs Of The Highway” uit 2019, trok hij pas echt de aandacht van een breder publiek met zijn laatste...

Shane Alexander in De Brauerij (bij Nijmegen)

Shane Alexander geniet al enige bekendheid in de regio Nijmegen en Kreis Kleve. Zijn optredens staan altijd garant voor prachtige verhalen, een krachtige stem, melancholische melodieën en virtuoos akoestisch gitaarspel. Voor wie nog niet bekend is met Shane Alexander, zijn muzikale stijl doet denken aan dynamische artiesten als Paul Simon, Elliot Smith, Jonathan Wilson en John Mayer. Sinds zijn...

John-F. Klaver in De Brauerij (bij Nijmegen)

John-F. Klaver is een prijswinnend gitarist, zanger en muziekdocent. Op 11-jarige leeftijd begon hij met gitaarspelen, geïnspireerd door Gary Moore, Jimi Hendrix en Robben Ford. Hij volgde in Amerika muziektheorie- en gitaarlessen aan de University of the Pacifi. Terug in Nederland vervolgde John zijn studie aan het conservatorium van Amsterdam. Met zijn band won hij in 2011 en 2013 de Dutch...

Ralph de Jongh in de Brauerij (bij Nijmegen)

Ralph de Jongh is een Nederlandse singer/songwriter en tevens de grootste ontdekking in de Nederlandse bluesscene van de 21e eeuw, winnaar van de Dutch Blues Award 2011 en de Dutch Blues Challenge 2014. Als je hem live ziet spelen, kruip je in z’n ziel. Zijn optreden creëert een sfeer die ons meeneemt op een reis terug in de tijd, terug naar het geluid van de blues uit de vorige eeuw, de...

Robin Borneman in De Brauerij (bij Nijmegen)

Een concert van Robin Borneman is een betoverende ervaring, zoals in een sprookjesbos. Borneman’s stem, geïnspireerd door legendes als Nick Drake en Leonard Cohen, vermaakt het publiek met eerlijke en filmische arrangementen. Het optreden is zowel kwetsbaar als bombastisch, vol intense emotie. Borneman maakt een reis in zijn muzikale wereld en dit optreden zal daarop geen uitzondering zijn. Zijn...

DORR presents Ekho

Op zaterdag 1 juni om 20u geeft Dorr een concert temidden van het werk van eric setz, Greg Que, Kris Molema en Leslie Kamps tijdens de openingstentoonstelling van Y2 in de Poelestraat 16-18. Vanwege deze tentoonstelling zijn de deuren al open vanaf 16u. Maar let op: de deuren gaan dicht om 20u. Het concert begint (even) daarna. “Entry on donation”

Verdere informatie:
An...

Personare zingt "Annelies" van James Whitbourn

Het concert begint om 16.00 uur.
Kaarten zijn €20,- voor volwassenen, €10,- voor jongeren tussen 12-18 jaar en het is gratis voor kinderen onder de 12 jaar.

Annelies is een modern oratorium over het leven en droevige lot van Anne (Annelies Marie) Frank. De Engelse componist James Whitbourn kreeg als eerste componist van het Anne Frank Fonds toestemming om teksten uit het...

Personare zingt "Annelies" van James Whitbourn

Het concert begint om 16.00 uur.
Kaarten zijn €20,- voor volwassenen, €10,- voor jongeren tussen 12-18 jaar en het is gratis voor kinderen onder de 12 jaar.

Annelies is een modern oratorium over het leven en droevige lot van Anne (Annelies Marie) Frank. De Engelse componist James Whitbourn kreeg als eerste componist van het Anne Frank Fonds toestemming om teksten uit het...

Kleuren van Armenië

 • Oranjekerk
  V Ostadestraat
  Amsterdam
 • Amsterdam
 • Datum:
  • zaterdag 29 juni, 2024

Projectcoördinator Tsirani Tsar ( abrikozenboom) opgericht door Ivo Boswijk en Ruzanna Hakobjan, brengen een programma van Armeense zang en muziek, in het korte bestaan van dit koor, zijn er verscheidene concerten gegeven , ook hebben ze opgetreden in Armenië, een concert dat u zeker niet mag missen.

Toegangsprijs 16 euro kinderen tot 10 jaar 10 euro.
Kaarten bestellen met de...

Concert Vocaal Ensemble Commovente: “Frereli joli – klanken uit het vogelrijk”.

Vocaal Ensemble Commovente geeft op zaterdag 22 juni 2024 een uniek concert met composities waarin vogels een rol spelen; muziek van Cl. Le Jeune, Brahms, Janequin, Gibbons, Monteverdi, Dvorak, Leontovych, Grieg, Hindemith, Vaughan Willams, Whitacre en Jones.
Een aantal stukken wordt begeleid door pianiste Lennie Kerkhoff en verder nog m.m.v. Dick Melman (vogelexpert).
Het concert...

Klankschaalconcert met native flutes

Klankschaalconcert met native fluiten, gong, sjamaandrum en andere percussie uitgevoerd door 2 soundhealers. Meditatief soundhealing concert. Entree € 25 Inloop vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur.
Verwacht een diepe ontspanning tijdens dit concert.

Nieuwe werken voor orgel

Het Orgelpark is het internationale concertpodium in Amsterdam voor organisten, componisten en andere kunstenaars. Het Orgelpark is gehuisvest in de prachtig gerestaureerde monumentale Parkkerk aan de rand van het Vondelpark.
Prijzen: Losse kaarten € 20,00
Studenten en jongeren tot 18 jaar, 65+ en stadspas € 17,50

Roland Krämer (altviool) en leden van het Concertgebouworkest spelen Haydn en Hummel

Op zondagmiddag 16 juni om 15 uur spelen Roland Krämer (altviool) plus andere leden van het Concertgebouworkest Joseph Haydn’s (1732-1809) Streichquartett Op. 76 Nr. 4 en Johann Nepomuk Hummel (1778-1837) Het Klarinettenquartett.

Macbeth, Opera van Guisseppe Verdi door Opera Festa

Opera Festa presenteert: De opera Macbeth van Guiseppe Verdi.

Op 12 en 13 juli 2024 is de historische Marekerk in Leiden het decor voor de opera Macbeth van Verdi. In dit bijzondere project werken, onder leiding van dirigent Wim Dijkstra, internationale solisten en musici samen met de enthousiaste zangers van het Leidse Festa Operakoor.

De opera is gebaseerd op het...

Shaye Zadravec, featuring Tim Leacock en Bart de Win

 • Grand Café de Waker, Markt 6, Maassluis, georganiseerd door The Lock Keepers
 • Maassluis
 • Datum:
  • vrijdag 31 mei, 2024

Haar sterkste wapen is haar stem. De Canadese muzikante is nog jong, maar klinkt als een ervaren countryzangeres die nog één keer terugkijkt op haar leven. Voor dit bijzondere concert wordt Shaye begeleid door haar vaste gitarist Tim Leacock en als toetsenist niemand minder dan Bart de Win

Concert: Requiem van Rutter & andere troostrijke muziek

We gaan alweer ons 41e bestaansjaar in en geven op zondag 9 juni 2024 een concert dat in het teken staat van licht en hoop. We treden die dag om 15:00 uur op in de Nicolaïkerk aan het Nicolaaskerkhof 8, 3512 XC Utrecht.

Met het Requiem van John Rutter (geb. 24.9.1945) hebben we gekozen voor een ‘lichte’ mis. Dit requiem is vol hoop en troost gecomponeerd. Het verstilde ‘The Lord is...

Markoesa Live

Theater // 20:00 // € 10 + consumptiemunt
Markoesa Live

Line up: Eva Skeete MacLeed en Guiliano Herdigein
Open: 20:00 - 20:50 hrs
Tickets: € 10 + consumptiemunt / Regulier: €10 | Stadspas Groene Stip: €4,50 | Combiticket Concert + Dagspecial: €25 / €19,50 | Prijzen zijn inclusief een welkomstdrankje
Markoesa Live
Eva en Guillano vormen samen het duo...

Eddy Veldman Quartet plays Paramaribop

Theater // 20:00 // € 10 + consumptiemunt
Eddy Veldman Quartet plays Paramaribop

Open: 20:00 - 21:00 hrs
Tickets: € 10 + consumptiemunt / Regulier: €10 | Stadspas Groene Stip: €4,50 | Combiticket Concert + Pom & Pastei: €30 / €24,50 | Prijzen zijn inclusief een welkomstdrankje

Eddy Veldman Quartet plays Paramaribop
Kom genieten van swingende...

Ben van Gelder & Friends

Op zaterdag 1 juni 2024 biedt de Catharinakerk in Eindhoven het podium aan een muzikale sensatie uit eigen land: Ben van Gelder & Friends. Zij voeren hun project ‘Manifold’ uit. De Volkskrant gaf vier sterren aan hun gelijknamige album dat ‘even fraai als origineel’ werd genoemd. Het ensemble bestaat naast altsaxofonist/fluitist Ben van Gelder uit Kit Downes (orgel), Fuensanta (zang), Joris...

70's & 80's Party @ in de Gloria

Mama Mia, feel the Saterday night fever en ga terug in de tijd op deze te gekke 70’s-80’s party op 8 juni 2024 @In de Gloria in Asten. Deze mag je echt niet missen!!
DJ Groove Master zorgt voor de lekkerste muziek waarop je heerlijk uit je bol kunt gaan, meezingen mag natuurlijk, dansen is bijna onvermijdelijk bij het horen van al die knallers van de 70’s en 80’s, dit is een mega party op...

Concert Ierse Folkgroep Outcider

De Zaanse folkgroep Outcider brengt al meer dan 20 jaar Ierse en Schotse folksongs. Outcider bestaat uit 10 zangeressen en 4 muzikanten. De groep treedt zo'n 10 keer per jaar op en wordt door het publiek altijd erg gewaardeerd. De zang is drie- en vierstemming, de instrumenten zijn viool, gitaar, bas, blokfluit en bodhrán.

DROP ME OFF IN HAARLEM: MISS MEREDITH

Dit is een concert in de serie ‘Drop me off in Haarlem’.
Miss Meredith is de muzikantennaam van Chelsea Laverne. Meredith is bijna een buitenaards alter ego waarmee Chelsea volledig muzikaal zichzelf kan zijn. De muziek is funky buitenaards en neemt je mee naar nieuwe werelden buiten de aarde en soms op plekken in de kern van de aarde waar nog geen mens is geweest. Waar het buitenaardse en...

MARK LOTZ – FRESHTA

Muziek opgedragen aan de nagedachtenis van de Afghaanse activiste Freshta Kohistani in een bijna klassieke kamermuzieksetting.
Unieke gelegenheid om dit ensemble met een droombezetting van Europese topmusici in Haarlem te zien!

Mark Lotz is een improvisator en componist met een haast ontembare drive die altijd weer met verassend urgente muziek van wereldklasse komt. Zeker...

DROP ME OFF IN HAARLEM; LUCAS SANTANA QUINTET

Lucas Santana Quintet is de band rondom Braziliaanse saxofonist en componist, Lucas Santana. In zijn band presenteert Lucas zijn kijk op jazz, blues, soul en Braziliaanse muziek. Het quintet bracht eerder al twee platen uit: Reflections (2021) en Ambivalence (2022). Beiden werden met veel enthousiasme ontvangen door zowel nationale als internationale pers. Die laatste, Ambivalence, brengt het...

SESSIE: DROP ME OFF IN HAARLEM, JAZZMUZIEK UIT HAARLEM!

Maandelijkse sessie waarin Haarlemse jazzmusici centraal staan. Zij nodigen bevriende musici uit voor een spannende muzikale ontmoeting. Deze maand wordt de sessie geleid door David Whitwell- trombone, Lucas Santana- saxen en fluit, Martin van Duynhoven- drums.

Na de pauze is de sessie open voor aanwezige muzikanten.

Festival Musica Mundo - Rhythms of the World

 • Lieve Vrouwekerkhof
 • Amersfoort
 • Datum:
  • donderdag 27 juni, 2024
  • vrijdag 28 juni, 2024
  • zaterdag 29 juni, 2024
  • zondag 30 juni, 2024

Festival Musica Mundo – Rhytms of the Word brengt dit jaar voor de zevende keer gerenommeerde artiesten en jong talent van over de hele wereld samen. Van donderdag 27 t/m zondag 30 juni 2024 vindt dit bijzondere én gratis festival plaats op het Lieve Vrouwekerkhof in Amersfoort.

De focus ligt op artiesten uit Afrika, waaronder SAHAD uit Senegal en Bamba Wassoulou Groove. Ook biedt...

Zigeunermuziek in kerk Driel

Zondagmiddag 2 juni vertolkt orkest Servus in de reeks Blije Kerkconcerten traditionele volksmuziek uit Midden-Europa: muziek met een eigen identiteit. Melodieën die hun wortels vinden in de muziek van de Roma en Sinti, en later verweven werden met de lokale volksmuziek.
Servus is een in 1987 opgericht orkest dat zigeunermuziek speelt uit Hongarije en Roemenië, aangevuld met eigen...

D-Day

Rock ’n rollfestival op Zeeburgereiland

D-Day, hét openlucht rock ’n rollfestival van Amsterdam, gaat zaterdag 8 juni voor de negenendertigste keer weer los. Het festival begint om twee uur in de middag tot 12 uur in de nacht. Op het festivalterrein onder meer een grote vintagemarkt, bruisende bierpompen en andere eettentjes.

Optredende bands:

Bad Mess...

Meer »
Abonneren op Front page feed