Kieran Goss & Annie Kinsella

Sunday 09 February 2025

Podium GorterBalkNetherlands

Link:

Zondag 9 februari 2025
Aanvang 15.30 uur
Entree € 19,50 p.p.
Bestellijst Tickets
Kieran Goss & Annie Kinsella
‘Songs & stories from Ireland’
Na vele gecancelde tours vanwege de pandemie, trad het Ierse duo Kieran Goss & Annie Kinsella eindelijk op in Podium Gorter in februari 2022. Ze deden 2 uitverkochte shows met staande ovaties voor beide shows. Ze speelden toen voornamelijk tracks van ‘Oh The Starlings’ en wonnen de harten van het publiek. Niet alleen met hun prachtige songs en schitterende harmonieën maar ook met hun Ierse warme charme en humor. Ze kijken er dan ook reikhalzend naar uit om terug te keren naar Podium Gorter met een nieuwe show ‘Songs & Stories from Ireland’
De show bevat zowel oudere songs van Kieran’s indrukwekkende oeuvre maar ook veel nieuwe songs, die zij schreven tijdens de pandemie en nog niet zijn opgenomen. Wat je kunt verwachten is een middag vol prachtige muziek en aangrijpende samenzang, een middag om niet te missen.

Podium Gorter

In mei 2016 is Stichting Podium Gorter opgericht door een groep enthousiaste mensen. Het idee om deze stichting op te richten ontstond tijdens de opening van een grondig gerenoveerde Doopsgezinde kerk aan de Raadhuisstraat in Balk.

Location:

Raadhuisstraat 27
8561 BH
Balk
Netherlands