Frisicana V

Sunday 12 January 2025

Podium GorterBalkNetherlands

Link:

Zondag 12 januari 2025
Aanvang 15.30 uur
Entree € 17,50 p.p.
Bestellijst Tickets
Tot 1 augustus 2024:
Maximaal 2 tickets
per voorstelling per
betalende vriend.
Frisicana V
‘Into the sunset’
Het is een lustrum en een jubileum, maar wordt het ook een afscheid …? Het is in ieder geval de vijfde tournee van de drie Friese singer/songwriters Marcel Smit, Piter Wilkens en Gurbe Douwstra. Frisicana V dus, met als subtitel; ‘Into the sunset’ en daarmee wordt dan toch misschien een tipje van de sluier opgelicht. Een laatste ronde langs de theaters en zalen in Fryslân? Of gewoon het begin van een neverending tour van dit nog altijd enthousiaste trio creatievelingen?
Hoe dan ook, de heren hebben weer een verrassend Fries- en Engelstalig programma gemaakt met een gevarieerd repertoire. Grotendeels nieuw, zelf geschreven en gecomponeerd of vertaalde klassiekers, aangevuld met weer een prima keuze uit het omvangrijke Americana-repertoire waar Marcel, Piter en Gurbe deels hun inspiratie uit halen.
Met muziek van o.a. the Highwaymen, David Ramirez, John Gorka, Creedence
Clearwater Revival, the Turnpike Troubadours en meer.

Podium Gorter

In mei 2016 is Stichting Podium Gorter opgericht door een groep enthousiaste mensen. Het idee om deze stichting op te richten ontstond tijdens de opening van een grondig gerenoveerde Doopsgezinde kerk aan de Raadhuisstraat in Balk.

Location:

Raadhuisstraat 27
8561 BH
Balk
Netherlands