Coffee, Croissant, Concert!

Sunday 27 October 2024

BelcampoAmsterdamNetherlands

Link:

27
okt
11:30
12:15
Coffee, Croissant, Concert!
Evenement Details
Iedere laatste zondagochtend van de maand: Coffee, Croissant & Concert. Een klassiek concert door studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Ditmaal met Stefanie Bruggeling, Madeline Saputra en Femke Hulsman! Concert deal:
Evenement Details
Iedere laatste zondagochtend van de maand: Coffee, Croissant & Concert. Een klassiek concert door studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Ditmaal met
Stefanie Bruggeling, Madeline Saputra en Femke Hulsman!
Concert deal
: Met aankoop van een lekkere koffie kan je voor €1,- extra een croissantje erbij krijgen!
Improvisatie Concert
Stefanie, Madeline en Femke leren elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam, waar ze alle drie klassiek zang studeren bij docente Sasja Hunnego. Naast hun bezigheden in oratoria, liedrecitals en opera’s, zoeken ze elkaar graag op voor een wat ongewone passie in de klassieke muziekwereld: muzikale én fysieke improvisatie. Zonder bladmuziek, zonder vooraf afgesproken akkoordenschema’s, kijken wat voor klanken en bewegingen het moment brengt, fascineert hen.
Biografieën
Stefanie Bruggeling
De Nederlandse mezzosopraan Stefanie Bruggeling heeft tijdens de studie docent muziek haar passie gevonden voor klassiek zang. Het was dan ook een logische stap om de klassieke zang bachelor aan het Conservatorium van Amsterdam te volgen. Dit jaar is ze gestart met de master bij de Dutch National Opera Academy. Als veelzijdige artiest heeft ze in haar korte carrière al verschillende podia mogen betreden. Ze heeft gezongen bij o.a. Silbersee, opgetreden in Odeon bij “Zing Als Vanzelf” met o.a. Bert van den Brink en haar eigen kindervoorstelling ‘De Zingkoningin’ op het Paltivalfestival gespeeld.
Madeline Saputra
De Indonesische sopraan Madeline Saputra toonde in haar jeugd een grote affiniteit met muziek en kunst. Ze zong in koren en volgde piano- en zangles. Nu volgt ze een bachelor in klassiek zang aan het Conservatorium van Amsterdam onder leiding van Sasja Hunnego. Ze volgt masterclasses bij verschillende zangers, waaronder Margreet Honig, Ira Siff, Barbara Bonney, Roberta Alexander en Alexander Oliver. Door haar muzikale veelzijdigheid is ze thuis in een breed repertoire, van vroege tot hedendaagse muziek. Recentelijk speelde ze een hedendaagse opera tijdens het Opera Forward Festival in De Nationale Opera. In 2023 won ze een beurs van de Eva Kleinitz Opera Europa Competitie.
Femke Hulsman
Nederlandse mezzosopraan Femke Hulsman heeft klassiek zang gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en volgt nu een master aan de Dutch National Opera Academy. Eerder heeft Femke gezongen bij de Nationale Opera in Operetta Land van Steef de Jong, en in composities van Mees Vervuurt op het O. Festival en het operafestival Tête à Tête in Londen. Ze zong de volksliederen voor mezzosopraan en ensemble van Berio in Tenerife op het kamermuziekfestival van Villa de la Orotava. Naast klassieke zang speelt Femke graag piano.
Georganiseerd door:
 
 
 
Meer
Tijd
27 oktober 2024 11:30 - 12:15
(GMT+02:00)
Agenda
Google Agenda

Belcampo

Café Belcampo

Location:

Hannie Dankbaarpassage 10
Amsterdam
Netherlands