Summer Music@Dox

Thursday 15 August 2024

Luxor TheaterRotterdamNetherlands

Link:

Summer Music@Dox
Met Berber en Alexine
do 15 aug 2024
Muziekliefhebbers opgelet! Deze zomer treden Rotterdamse popartiesten en veelbelovende talenten  van Codarts Rotterdam op. Iedere artiest brengt zijn eigen, unieke sound. Iedere avond is anders en je hoort telkens nieuw talent. Benieuwd? Kom vooral langs, toegang tot het event is gratis.
 
Berber
Rotterdamse songwriter en zangeres Berber verstopt haar eerlijkste gedachten in Nederlandstalige indie-popliedjes met catchy refreinen, ruige gitaarsounds en dromerige backing vocals a la Eefje de Visser en Pommelien Thijs. Berber schrijft over onderwerpen als onzekerheid, jeugdherinneringen, leugens en het saboteren van je eigen geluk. Het is haar doel om deze gevoelens zo mooi mogelijk te vertalen naar muziek en haar publiek daarmee te laten zien dat je nooit alleen bent in wat je voelt. Momenteel werkt ze aan haar debuut EP, waarvan ze de eerste singles in het voorjaar 2024 zal uitbrengen.
 
Live creëert Berber samen met haar band een moment voor iedereen die zijn diepst verstopte emoties wil verwerken, vieren of ze juist even wil vergeten. 
 
Nina Bailey
"Dynamite comes in small packages". Dit geldt zeker voor Nina Bailey, een 22-jarige mellow popzangeres en songwriter. Nina komt verlegen over, in haar teksten en muziek laat ze horen aat ze voelt en vindt. De onderwerpen waar ze niet graag over praat hebben volgnes haar de meeste zeggingskracht en maken haar muziek en songteksten eerlijk en interessant. Slimme teksten, pakkende melodieën, betoverende harmonieën en een homoristisch maar ook kritisch perspectief vormen de basis van het werk van Nina Bailey. Door haar eigen verhalen te delen, hoopt ze dat luisteraars troost vinden en zich realiseren dat ze niet alleen staan in hun gedachten en gevoelens.
 
Alexine
De 21-jarige singer-songwriter en artiest Alexine leerde zichzelf op 16-jarige leeftijd gitaar spelen, waarna ze al snel een passie voor songwriting en productie ontwikkelde. In haar muziek spreekt ze zich uit over onderwerpen die haar persoonlijk bezighouden en milieu- of sociale kwesties. Ze gooit haar ongefilterde gedachten op tafel in haar nummers en creëert op die manier een persoonlijke band met haar publiek, waar één ding centraal staat: Authenticiteit. 
 
Socials
@beetjesvanberb
 
@alexine.music
@cafe_dox
 
Meer informatie over Café Dox vind je op
www.cafedox.nl
 
Antoine Platekade 9,
3072 ME Rotterdam
06 57 72 38 71
info@cafedox.nl
do 15 aug 2024
| 20:00
Gratis toegang zonder te reserveren
Muziek
Gratis toegang zonder te reserveren
Gratis toegang zonder te reserveren
do 15 aug 2024
| 20:00
Gratis toegang zonder te reserveren
Sluiten

Luxor Theater

Oude Luxor Theater : Kruiskade 10 || Nieuwe Luxor theater : Posthumalaan 1

Location:

Posthumalaan 1
3072 AG
Rotterdam
Netherlands