Simulacrum

Sunday 28 July 2024

Sexyland WorldAmsterdamNetherlands

Link:

17:00 - 01:00
SEXYLAND
Simulacrum
[option]
Sun
28
July
17:00 - 01:00
SEXYLAND
Simulacrum
[option]
Feestelijke bijeenkomst met voordrachten, muziek en dans! Een avond om later nogmaals over te schrijven.
Simulacrum is een tijdschrift voor kunst en cultuur, dat dient als laagdrempelig en kwalitatief publicatieplatform voor studenten en deskundigen uit het veld. Per jaar verschijnen vier nummers, iedere keer onder de noemer van een bepaald thema. De onderwerpen worden altijd benaderd vanuit verschillende disciplines binnen de kunst- en cultuurwetenschappen, en zowel in historisch als hedendaags perspectief geplaatst.
Voor elk nummer is Simulacrum op zoek naar wetenschappelijke artikelen, interviews, columns en kunstenaarsportfolio’s. Schroom ook als jonge en onervaren schrijver niet om een bijdrage te leveren. Voor veel auteurs die je voorgingen is Simulacrum een belangrijk begin geweest in hun (schrijf)carrière. In de regel wordt iedereen in meerdere redactierondes begeleid met schrijftips om tot een kwalitatief hoogstaand artikel te komen, zowel wat betreft vorm als inhoud. Heb je ideeën of een opzet voor een artikel? Mail deze naar info@simulacrum.nl.
SEXYLAND
is an art project, a conceptual club with room for experimentation; a place where all kinds of ideas can get a stage. So if you have a good idea email:
programma@sexyland.world

Sexyland World

SEXYLAND World is een cultureel clubhuis voor het creatieve (nacht)leven met doorlopende programmering

Location:

Noordwal 1
Amsterdam
Netherlands