VAN WYCK (trio) – Zomerfeesten in Thiemeloods

Wednesday 17 July 2024

ThiemeloodsNijmegenNetherlands

Link:

jul
17
wo
VAN WYCK (trio) – Zomerfeesten in Thiemeloods
Tickets
jul 17 @ 20:30 – 22:00
Thiemeloods serveert tijden de Vierdaagse heerlijke gerechten van de houtskool barbecue met passende salade en rustiek stokbrood. Het is mogelijk een hiervoor combiticket concert/diner te kopen.
Wij van Thiemeloods hebben zo onze vaste gasten. Zo mag Christien Oele, ofwel VanWyck, niet ontbreken op ons intieme podium in de Thiemeloods. Tijdens de vele optredens die wij van haar meemaakten werden we andermaal geraakt door haar gloedvolle songs gezongen met warm fluwelen stem. VanWyck treed vanavond op als trio.
Voor de fijnproevers!
De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck maakt bedwelmende alt-folk. Van breekbaar en intiem tot donker rockend en krachtig. In korte tijd bouwde ze een eigenzinnig oeuvre op waarmee ze tot ver over de landsgrenzen bewondering oogst. Haar nieuwe album, Dust Chaser, verschijnt in september bij Excelsior Recordings. Op dit nieuwe album zet VanWyck een nieuwe stap. Met invloeden zo divers als blues, dance, desert rock en psychedelica rekt ze de grenzen van haar genre zover op dat ze bijna lijken te verdwijnen. Met als standvastig baken die altijd rake teksten en een stem die recht tot het hart spreekt.
foto Robin du Puy
Dit delen:
Facebook
Twitter
Lees verder
The Wednesday Quiz – Pub Quiz in Thiemeloods
Tickets
jul 17 @ 21:00 – 23:45
 
The Wednesday Quiz,
de wekelijks terugkerend, Engelstalige pub quiz in de Thiemeloods. Van een niveautje pittig, maar zeer vermakelijk! Vijf rondes met vragen in de volgende categorieën:
1. Current Affairs
2. Entertainment
3. Geography/History
4. Picture Round
5. Audio Round
Kom gezellig naar de Thiemeloods en test je kennis onder het genot van een drankje.
Start quiz:
elke woensdag om 21.00 uur
Entree:
€ 3,50 per persoon
Dit delen:
Facebook
Twitter
Lees verder
Categorieën:
Evenement
Varia
Woord

Thiemeloods

De loods is geopend tijdens openbare evenementen (zie ons programma). Ook kunt u zelf een kijkje nemen tijdens de wekelijkse pubquiz op woensdagavond.

Location:

Leemptstraat 34
Nijmegen
Netherlands