wett & wacky tobacky

Saturday 13 July 2024

De Groene ZwaanDe RijpNetherlands

Link:

Zaterdag
13
jul
20:30
20:30
(GMT+02:00)
wett & wacky tobacky
Entree
GRATIS
Details
21.00-22.00 Wacky Tobacky 22.30-23.30 Wett WETT – eerder bekend als Wet T-Shirt Contest – is een Noord-Hollandse formatie die vooral bekend staat en
Details
21.00-22.00 Wacky Tobacky
22.30-23.30 Wett
WETT – eerder bekend als Wet T-Shirt Contest – is een Noord-Hollandse formatie die vooral bekend staat en geprezen wordt om haar energieke en krachtige liveshows; stevige, inventieve en catchy funk/rock-grooves met elementen uit de jazz tot aan de metal, loeistrak, opzwepend en recht voor je raap gepresenteerd.
De band – ondertussen al meer dan twaalf jaar een geliefd fenomeen in de muziekscene – bracht in 2019 haar derde album uit, en in de tijd dat live spelen niet mogelijk was kwamen zij met zes nieuwe singles op de proppen die allemaal hoog binnenkwamen in de Indie Charts. Ook gingen zij met diverse muzikanten, artiesten en producenten de samenwerking aan en verschenen er vier splinternieuwe videoclips en zelfs een uniek stripboek op de markt! Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar nu er weer meer mogelijk is, is het tijd om te doen waar zij het allerbeste in zijn: spelen! Zorg dat je erbij bent, want WETT is een band om te ervaren!
Wacky tobacky is een driekoppig stonerrock monster uit Alkmaar. Met invloeden van oa. Kyuss, Black Sabbath, Fu Manchu en de nodige seventies rock, maken ze stevige stonerrock met riffs die nog tot laat in de avond in je kop blijven hangen. Verwacht rauwe zang stevige fuzz en lange energieke jams.
Agenda
Google agenda
Entree
GRATIS

De Groene Zwaan

Cultureel Centrum De Rijp

Location:

Rechtestraat 12
De Rijp
Netherlands