Call It Off | FLUOR

donderdag 30 november 2017

FluorAmersfoortNederland

Link:

Sinds de release van hun eerste single 'Do It All Again' in 2013 heeft Call It Off, de fakkeldragers van de Nederlandse poppunk, een momentum gecreeërd dat onbreekbaar lijkt te zijn. In enkele jaren tourde de band door Europa en China, kregen airplay op zowel nationale als internationale radio, en verzamelden meer dan een miljoen streams op Youtube en Spotify. Met twee goed ontvangen EPs op zak speelde Call It Off talloze shows, inclusief Paaspop en Groezrock en openden ze voor poppunk legendes als New Found Glory, The Story So Far, The Wonder Years en Panic! At The Disco.

Na het tekenen van een contract met Sony Music Entertainment verscheen de single 'Abandoned', ondersteund door de eerste Nederlandse headline tour. In januari 2017 verscheen het succesvolle nieuwe album 'Abandoned', met daarop de singles 'Abandoned', 'Scream Your Heart Out' en 'Witness'. Sindsdien is de band een graag geziene gast op zowel televisie als radio en is Call It Off bezig met een uitgebreide festivaltour door Nederland. Met deze tour laat Call It Off zien dat ze niet van plan zijn het rustig aan te doen.
Fluor
Oude Fabriekstraat 29

Fluor

Popconcerten, danceparty’s, popcultuur in de breedste zin van het woord zoals muzikale films, exposities, cultuureducatie en talentontwikkeling

Locatie:

Oliemolenhof 22
Amersfoort
Netherlands