'Zweimal Blasmusik' met Blaaskapel Judaska en de Isseltaler Musikanten

Zweimal Blasmusik in Babberich met topblaasmuziek op het podium
Isseltaler Musikanten en Blaaskapel Judaska in een non-stopprogramma

De Isseltaler Musikanten hebben de smaak te pakken en hebben gefaciliteerd door Drumfanfare "St. Jan" weer een groot blaasmuziekfeest in Babberich op het programma gezet. Op zondagmiddag 14 oktober 2018 hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en Blaaskapel Judaska. De aanvang is 14.00 uur en de zaal is open om 13.00 uur.

Zweimal Blasmusik
Zweimal Blasmusik is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kunt u genieten van blaasmuziek op topniveau. Allereerst treden de Isseltaler Musikanten voor u op. Dit orkest wordt om 16.15 uur opgevolgd door Blaaskapel Judaska. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door Drumfanfare "St. Jan" Babberich.

Waar en wanneer?

Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zondagmiddag 14 oktober 2018 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 14.00 uur en de zaal gaat om 13.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via www.isseltalermusikanten.nl. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 per persoon. U kunt ook kaarten reserveren via de Reserveringslijn 026 - 38 20 245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl