Clubavond

ClubCS is dé club van nieuwe media- en cultuurmakers van VondelCS. We organiseren donderdag 30 januari de allereerste Clubavond. Het wordt een avond met uiteenlopende genres; denk aan droompop met synthesizers, theater, poëzie, beeldende kunst en nog meer experimentele live muziek. Een interdisciplinair feestje waar je bij moet zijn!

Met onder andere:
Rhou | Salma Chafouk Idrissi | Boy on the Moon | Maarten Nico | OLIV OLIV

OLIV OLIV
Olivier Terpstra, muzikant en filmmaker, maakt cinematische muziekcomposities onder de naam Oliv Oliv. De focus ligt op melodische en modulaire composities in combinatie met breakbeat en industriële drums. Hij is pas een jaar bezig en met als hoogtepunt in 2019 het openen van het Dutch Modular Festival in Den Haag zal hij zijn nieuwe liveset van 2020 presenteren. Deze avond betreedt hij samen met zangeres Fannah Palmer het podium. Haar dromerige vocals zijn de perfecte aanvulling op de muziek van Oliv Oliv.

MAARTEN NICO
Maarten Nico is beeldend kunstenaar, dichter maar vooral een hoopvolle romanticus. Tijdens de Clubavond van VondelCS draagt hij gedichten voor die gesloten deuren intrappen.
Snel de trap oplopen en vanaf het balkon, zowel aandachtig als vluchtig, de wereld om ons heen beschouwen.

RHOU
Rhou maakt Nederlandstalige droompop waar poëtische sferen de confrontatie aangaan met stevige elektronische beats en donkere soundscapes. De driekoppige band vindt met name haar inspiratie in filosofie, films en synthesizers.

BOY ON THE MOON
Matthías Sigurðsson combineert klassiek klarinetspel met synthesizers, beats en zang. Hij onderzoekt deze klanken vanuit een passie voor hiphop en volksmuziek, en zoekt hierbij een harmonie die de klassieke en digitale muziekwereld dichter bij elkaar brengt.

HOST: Salma Chafouk Idrissi
"Ik ben niet al te lang geleden voor mezelf begonnen om mijn behoefte om verhalen te vertellen en mij creatief te uiten te vervullen. Dit heeft de afgelopen tijd geresulteerd in het maken en bedenken van video’s voor verschillende partijen. Daarnaast heb ik een eigen podcast ‘Peeling Onions’. Hierbij voer ik tot nu toe meestal alles zelf uit; script schrijven, filmen, editten, hosten en regisseren. Met al het werk wat ik maak wil ik graag de mens duiden. Dit kan een serieuzere toon hebben maar heeft ook vaak een humoristisch randje."

Over ClubCS
ClubCS is het netwerkplatform waarmee getalenteerde media- en cultuurmakers onderling worden verbonden en toegang krijgen tot ondernemers en beleidsmakers uit de top van de Nederlandse creatieve industrie. Met dit platform zet VondelCS zich in voor een gezond kunst- en cultuurklimaat met reële kansen en doorstroommogelijkheden voor de nieuwe generatie makers.

Van 20:00 - 23:00 bij VondelCS
Een vrije inloop avond!